Τζένη Μελιτά

Μίλα μου βρόμικα: Είπε ότι μάλλον κάτι έχω παρεξηγήσει μεταξύ μας

Δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά με πείραξε πολύ που μου είπε ότι εγώ τα βλέπω αλλιώς
  • A-
  • A+
Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Μια μέρα, εκεί που μιλούσαμε, μου είπε ότι μάλλον κάτι έχω παρεξηγήσει μεταξύ μας.

Μανεκέν Τζένη, είμαι πολύ προβληματισμένη. Δίνω πανελλήνιες σε 1μιση μήνα και αντί να ασχολούμαι με τα μαθήματα, συνεχώς σκέφτομαι το αγόρι, που μιλούσαμε. Με μπερδεύει πολύ. Πριν 2 μήνες, ξεκινήσαμε να μιλάμε στο chat και όλα πήγαιναν πολύ ωραία. Με έλεγε «μωρό μου, κορίτσι μου», ζήλευε άλλους φίλους μου… Μια μέρα, εκεί που μιλούσαμε, μου είπε ότι μάλλον κάτι έχω παρεξηγήσει μεταξύ μας. Επίσης, να σημειωθεί ότι και από κοντά, όταν ήμασταν, ήταν πολύ θερμός μαζί μου, με αγκάλιαζε, με κοιτούσε μέσα στα μάτια. Δεν θα πω ψέματα, δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά με πείραξε πολύ που μου είπε ότι εγώ τα βλέπω αλλιώς, γιατί ξέρω ότι εκείνος το ξεκίνησε. Εσύ τι λες να κάνω;

Η αλήθεια είναι ότι έχεις φτάσει –ειδικά σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία της πανδημίας– στην τελική ευθεία μιας διαδικασίας, που τώρα μπορεί να σου φαίνεται επώδυνη, αλλά τη μέρα εκείνη, που θα δώσεις το τελευταίο μάθημα και θα πας με την παρέα σου για μπάνιο, θα νιώσεις να αγγίζεις κιόλας το υπέροχο όνειρο της φοιτητικής ζωής με όλα τα υπόλοιπα να σου φαίνονται θαμπά και ασήμαντα. Σου προτείνω να κάνεις focus –το ξέρω ότι είναι δύσκολο– στη μελέτη σου. Εννοείται σε έχει μπερδέψει, εννοείται καλό είναι να το ξεκαθαρίσετε, αλλά τι έμεινε; Μερικές εβδομάδες υπομονής και πιστεύω αν δώσεις αυτό τον χρόνο στον εαυτό σου, θα μπορέσεις να σκεφτείς και πιο καθαρά τι πραγματικά θέλεις εσύ και όχι ο εγωισμός σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μίλα μου βρόμικα με την Τζένη Μελιτά
Μίλα μου βρόμικα: Διακοπές με τις κολλητές ή διακοπές με το αγόρι
Back to top