Μίλα μου βρόμικα: Ζηλεύω χωρίς να μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα

Μίλα μου βρόμικα: Ζηλεύω χωρίς να μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα

Πιάνω τον εαυτό μου πολλές φορές να ζηλεύει
  • A-
  • A+
Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Πιάνω τον εαυτό μου πολλές φορές να ζηλεύει χωρίς να μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα.

Είμαστε μαζί 1μιση χρόνο περίπου, συναισθηματικά όλα τέλεια, περνάμε πολύ ωραία, υπάρχει κατανόηση, εμπιστοσύνη, όλα! Απλά, εγώ μερικές φορές είμαι πολύ κτητική, μάλλον παραπάνω από το κανονικό. Πιάνω τον εαυτό μου πολλές φορές να ζηλεύει, να κάνει σενάρια επιστημονικής φαντασίας, χωρίς να μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. 

Είναι πολύ σημαντικό, που αναγνωρίζεις εσύ η ίδια τι δεν σε εξυπηρετεί στη ζωή σου. Άρα, το πρώτο μεγάλο βήμα έχει γίνει, φίλη μου! Συγχαρητήρια! Ξέρεις πόσος κόσμος λειτουργεί σε έναν αυτόματο πιλότο και δεν παρατηρεί πώς λειτουργεί στη σχέση του, στη δουλειά του, στην καθημερινότητά του. Κάθε φορά, που αρχίζεις τα σενάρια, θέλω να προσπαθείς να καθησυχάζεις τον εαυτό σου. Ψάξε τι πραγματικά σε κάνεις να νιώθεις ανασφάλεια εκείνη τη στιγμή. Λίγο-λίγο τη φορά θα φτάσεις στο μεδούλι. Όλοι έχουμε τα δυνατά και τα αδύνατά μας σημεία. Το θέμα είναι να δουλεύουμε για να τονώσουμε όσα μας αρέσουν και εκείνα που μας δυσκολεύουν, αφού τα αγκαλιάσουμε και τα αποδεχτούμε, να δούμε πώς μπορούμε μέρα με τη μέρα να τα ρυθμίζουμε προς όφελός μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μίλα μου βρόμικα με την Τζένη Μελιτά
Μίλα μου βρόμικα: Τι γίνεται όταν σου στέλνει χαράματα ο πρώην;
Back to top