Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά

Μίλα μου βρόμικα: Κάναμε σχέση αλλά δεν έχουμε βρεθεί από κοντά

Καλά έκανα που πήρα την απόφαση δηλαδή να απομακρυνθώ από αυτόν ή όχι;
  • A-
  • A+
Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Κάναμε σχέση εν μέσω covid, δεν έχουμε βρεθεί ποτέ από κοντά κι έχω απομακρυνθεί.

Θέλω τη βοήθειά σου και τη γνώμη σου. Ήμουν με έναν άνθρωπο από απόσταση και τον πρώτο καιρό μίλαγα κ.λπ. και μετά επειδή δεν μου άρεσε όλο αυτό από απόσταση χωρίσαμε. Ήθελα τον χρόνο μου. Για ένα διάστημα μετά, συνέχεια τα βρίσκαμε και ξαναχωρίζαμε. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Δεν έχουμε βρεθεί ούτε μια φορά, γιατί είναι πολύ δύσκολο τώρα και με το covid κ.λπ. Θέλω τη γνώμη σου. Καλά έκανα που πήρα αυτή την απόφαση δηλαδή να απομακρυνθώ από αυτόν πάλι ή όχι; Όχι ότι δεν τον αγαπώ ακόμα, απλά μου είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό με την απόσταση. Και πώς να τον ξεπεράσω;

Αυτό το «δεν έχουμε βρεθεί ούτε μία φορά», κάπως μου χτύπησε περίεργα. Τι εννοείς δεν έχετε βρεθεί ούτε μία φορά; Μπερδεύτηκα. Ελπίζω να μιλάς για τώρα πρόσφατα, όχι ότι δεν τον έχεις δει ποτέ από κοντά. Πάντως, μου ακούγεσαι αρκετά συνειδητοποιημένη και ξεκάθαρη, όταν λες ότι δε θες μια σχέση εξ αποστάσεως. Αν –όντως– δεν σου αρέσουν, λοιπόν, οι σχέσεις από απόσταση θα πρέπει να σε υποστηρίξεις σε αυτή σου την απόφαση. Αν πάλι, αποφασίσεις να το δοκιμάσεις άλλη μια φορά, κάνε τη συνειδητή και ώριμη προσπάθειά σου και δες πώς πάει. Αλλά υποστήριξε τη μία ή την άλλη απόφασή σου. Αυτό το μπρος- πίσω, θα σας κουράσει και τους δύο και δεν υπάρχει λόγος. Αν επιλέξεις να φύγεις, ασφαλώς και θα περάσεις όλα τα στάδια του αποχωρισμού ενός ανθρώπου. Και κλάματα θα έχουμε και στα πατώματα μπορεί να πέσεις, αλλά θα είναι επιλογή σου και σιγά-σιγά ο χρόνος θα σε καλμάρει. Η προσωρινή λύση, που πάντα πιάνει, είναι το αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι! Βουρ στα νησιά!  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μωρό σε σανίδα του σερφ στην παραλία
10 βήματα για να αποχωριστεί το μωρό την πάνα του
Η υποτιμημένη Ελληνίδα μαμά
Back to top