Μίλα μου βρόμικα: Να ξεκόψω επειδή μίλαγα με τον κολλητό του;

Φοβάµαι ότι αν βγούµε και µάθει ότι µίλαγα µε τον κολλητό του, θα ξεκόψει και δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Αυτός προχώρησε, ξεκίνησα να μιλάω με ένα παιδί και τελικά ήταν κολλητός του, τι να κάνω;

Μανεκέν, χρειάζοµαι τη βοήθειά σου! Πριν από ενάµιση µήνα, µίλαγα µε ένα παιδί από την πόλη που µένω. Αρχίσαµε να µιλάµε, αλλά πριν βγούµε, εγώ έπρεπε να φύγω να πάω στην αδερφή µου, που µένει µακριά, να τη βοηθήσω µε το παιδί της. Μιλάγαµε µε τον τύπο όλη µέρα, κάθε µέρα ασταµάτητα και για µας και ερωτικά (αν καταλαβαίνεις τι εννοώ). Πέρασαν οι µέρες, και ο τύπος ξενέρωσε, επειδή αργούσα να γυρίσω (δεκτό!) και γιατί λέει δεν ήταν καλά ψυχολογικά, άλλο που τώρα είναι σε σχέση. Περνάει ο καιρός, µου στέλνει ένας φίλος του από την παρέα του µήνυµα, εγώ δεν ήξερα ότι ήταν κολλητοί, νόµιζα φίλοι απλά. Μου στέλνει, αρχίζουµε να µιλάµε, αλλά έφυγε φαντάρος την επόµενη µέρα, που αρχίσαµε να µιλάµε. Θέλω να βγω µαζί του, τα λέµε ωραία, όµως φοβάµαι ότι αν βγούµε και µάθει ότι µίλαγα µε τον κολλητό του, θα ξεκόψει και δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ. Να ξεκόψω εγώ µαζί του, επειδή µίλαγα µε τον κολλητό του; Βοήθησέ µε, µανεκέν!

Το λοιπόν, εδώ υπάρχει ολόκληρο story! Θα κάτσουνε να δούµε προσεχτικά τα νήµατα, που σε συνδέουν µε τον καθένα, και µε χειρουργική ακρίβεια θα αποφασίσουµε ποια θα κόψουµε και ποια θα κρατήσουµε! Αρχικά, εφόσον µε τον πρώτο, έχετε σταµατήσει να µιλάτε και αυτός τώρα βρίσκεται σε σχέση, δεν βρίσκω κανένα λόγο να πειραχτεί µε κάτι. Θέλω να πω αυτός έχει προχωρήσει µε τη ζωή του, οπότε θα ’ταν αρκετά εγωιστικό εκ µέρους του να πειραχτεί, που µιλάς µε κάποιον, έστω κι αν είναι κάποιος που γνωρίζει καλά. Έπειτα, αν ενηµερώσεις το νέο αµόρε για τα παλιά ξινά σταφύλια µε τον φίλο του, πάλι δεν βλέπω κανένα λόγο να ανησυχείς. Και κυρίως, µην ανησυχούµε πριν καν του το πούµε. Προχώρα, ακούγοντας την καρδιά σου, µε σεβασµό στον εαυτό σου πρώτα απ’ όλα και φυσικά στη φιλική σχέση των δύο παιδιών και όλα θα δουλέψουν ρολόι.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice