Εσύ ξέρεις τι είναι τα butt plugs;
Pixabay
Σχεσεις

Εσύ ξέρεις τι είναι τα butt plugs;

Sex toys για ξεχωριστές απολαύσεις

Butt plugs: Τι είναι τα συγκεκριμένα sex toys; Πώς χρησιμοποιούνται; Πώς προσφέρουν ηδονή σε αρχάριους και αρχάριες;

Διαβάζοντας τις προάλλες διάφορες σαχλαμάρες στο ίντερνετ, έπεσα πάνω σε έναν άγνωστο, σε μένα, όρο: butt plugs. Συγκεκριμένα, ένα άρθρο έλεγε ότι τα μπουκαλάκια από τα νέα μανό του Χάρι Στάιλς μοιάζουν με butt plugs και ότι στην ετικέτα τους θα έπρεπε να αναγράφεται ρητά η χρήση τους, για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και ατυχήματα. Τα είδα τα μπουκαλάκια, αλλά δεν πολυέβγαλα άκρη. Ωστόσο αυτό το «butt» με γαργαλούσε, όπως καταλαβαίνετε, και άρχισα να μελετώ το θέμα επισταμένα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pleasing (@pleasing)

Αν είστε αδαείς με τον κόσμο των sex toys όπως εγώ, σας ενημερώνω πως το ίντερνετ είναι τίγκα στα επιστημονικά και εμπορικά άρθρα για τα butt plugs, οπότε έμαθα τα πάντα, μερικά από τα οποία θα σας γράψω παρακάτω. Τα υπόλοιπα βρείτε τα μόνοι σας. 

Καθώς μελετούσα, συνειρμικά έρχονταν στο μυαλό μου ιστορίες που μου διηγούνταν κατά καιρούς φίλοι μου χειρουργοί. Τα βράδια που εφημερεύουν, λοιπόν, καταφθάνουν πού και πού στα επείγοντα διάφοροι πονεμένοι άνθρωποι με σφηνωμένα στο ορθό τους περίεργα αντικείμενα. Οι γιατροί φίλοι μου έχουν βρει από μελιτζάνα μέχρι φακό. Κωλοδουλειά! Η χειρουργική αφαίρεση των αντικειμένων στις περισσότερες των περιπτώσεων απαιτεί χειρουργική επέμβαση. Δεν βγαίνει έτσι εύκολα χωρίς νυστέρι και νάρκωση ο φακός, είναι σκληρός, δεν έχει ελαστικότητα. 

Ετυμολογικά το butt plug είναι αυτό που λέει το όνομά του, μια τάπα, μια πρίζα για τα «ενδότερα», αλλά με την καλή έννοια. Στα ελληνικά sex shops αναφέρεται ως «πρωκτική σφήνα». 

Η πρωκτική σφήνα είναι ένας safe τρόπος να αποφύγεις τους φακούς και τα χειρουργεία αν επιμένεις να πειραματίζεσαι με την ατομική, πρωκτική ηδονή. Είναι σεξουαλικά παιχνίδια επομένως κατασκευασμένα, συνήθως από σιλικόνη, ειδικά για το ορθό των ανθρώπων, ανεξαρτήτως φύλου ή γεννητικών οργάνων. 

Τα μεγέθη και τα σχήματα ποικίλουν. Εμείς βρήκαμε από δάκρυα μέχρι χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αυτό το τελευταίο το διαβάσαμε στη λίστα δώρων της Ντακότα Τζόνσον. Η πρωταγωνίστρια των «50 αποχρώσεων του γκρι» δήλωσε σε συνέντευξή της πως πρόκειται να χαρίσει σε φίλους τους το «Cone», ένα sex toy που φτιάχνεται από την εταιρεία της Maude, και για την περίοδο των γιορτών θα κυκλοφορήσει σε χρώμα ελατί. Ω έλατο, ω έλατο!

maude-e1636655156792-768x510.jpg
Cone, Maude

Η βάση ενός butt plug πάντα είναι πιο πλατιά, ώστε να εισχωρεί μέχρις ενός σημείου και μη παρέκει. Εν κατακλείδι, τα butt plugs απευθύνονται κυρίως σε αρχάριους και αρχάριες που αναζητούν έναν εναλλακτικό οργασμό, είτε μόνοι τους είτε με παρέα. Και είναι ό,τι πιο ασφαλές για να μην πέσουν στα χέρια των φίλων μου των χειρουργών.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice