Η Τζένη Μελιτά.
Η Τζένη Μελιτά.
Σχεσεις

Μίλα μου βρόμικα: Μου είπε ότι έχω ανατομικό πρόβλημα για το σεξ

«Το ξέρω πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά νιώθω βαθιά εκνευρισμένη»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Δεν έχω ολοκληρώσει, αποφασίσαμε να κοιμηθούμε μαζί, δεν μας βγήκε και μου είπε ότι έχω ανατομικό πρόβλημα.

Αγαπημένο μου μανεκέν, για μένα η χρονιά δεν ξεκίνησε και τόσο καλά. Είμαι 19 ετών και είχαμε αποφασίσει με το αγόρι, που βγαίναμε εκείνες τις μέρες, να κοιμηθούμε μαζί. Εγώ δεν έχω ξαναολοκληρώσει ποτέ και εκείνος από τις κουβέντες μας έδειχνε αρκετά έμπειρος. Τη στιγμή βέβαια που ήρθαμε πιο κοντά στο σπίτι μου, αυτός, αφού δεν συνέβη με την πρώτη προσπάθεια η επαφή μας, άρχισε να αγχώνεται (χωρίς να θέλει να το δείξει βέβαια), εγώ κλείστηκα ακόμα περισσότερο στον εαυτό μου και άρχισε να ντύνεται για να φύγει λέγοντάς μου πως έχω ανατομικό πρόβλημα. Το ξέρω πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά νιώθω βαθιά εκνευρισμένη.

Όχι, η χρονιά δεν μπήκε άσχημα για σένα, όσο κι αν δεν το πιστεύεις τώρα αυτό που σου γράφω. Κάπως μαγικά γλίτωσες, θα έλεγα. Όταν περάσει λίγος καιρός και φύγει το πρώτο κύμα θυμού, θα σιγουρευτείς για το πόσο απαράδεκτα σου συμπεριφέρθηκε ο τύπος και πόσα δείχνει αυτό για τον χαρακτήρα του. Νιώσε 100% ότι το ζούσε εκείνη τη στιγμή όλο μόνος του και οπλίσου φουλ με αυτοπεποίθηση (που νιώθω πως την έχεις), για να αντιμετωπίσεις την επόμενη φορά που θα κληθείς να χειριστείς άλλον έναν τέτοιο ακατάλληλο (γράφω, κάτι άλλο ήθελα να πω) άνθρωπο στη ζωή σου. Btw, από τις πιο άθλιες ατάκες, που έχω ακούσει.

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice