Η Τζένη Μελιτά.
Η Τζένη Μελιτά.
Σχεσεις

Μίλα μου βρόμικα: Μετά τον χωρισμό, η μαμά μου έγινε «ανώριμη»

«Δίνει χώρο σε ακατάλληλους ανθρώπους και εγώ ειμαι υποχρεωμένη να ακούω όλες τις λεπτομέρειες»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Μετά τον χωρισμό των γονιών μου, η μαμά μου αφιερώνει ατελειώτο χρόνο στο Facebook και στην ερωτική της ζωή

Αγαπητή Τζένη, είμαι 26 ετών, οι γονείς μου χώρισαν επεισοδιακά, όταν ήμουν στο γυμνάσιο, αλλά από τότε οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί αρκετά. Να σου πω ότι η μητέρα μου ήταν πάρα πολύ καταπιεσμένη από τον παππού μου. Άρχισε, λοιπόν, απ’ όταν χώρισε, να γίνεται κατά κάποιον τρόπο «ανώριμη». Άρχισε να αφιερώνει ατελείωτο χρόνο στο Facebook και στο Ίνσταγκραμ και στην ερωτική της ζωή έχει δώσει χώρο σε ακατάλληλους ανθρώπους, με την έννοια ότι, δεδομένης κάποια ηλικίας, έχουν και την ανάλογη περίπλοκη οικογενειακή κατάσταση και εγώ είμαι υποχρεωμένη να ακούω όλες τις λεπτομέρειες από εκείνη. Βαρέθηκααααα!

Από τη μία, να ξέρεις, βγάζω το καπέλο στη μητέρα σου, που γουστάρει να προχωρήσει και πάλι. Έχω πολλούς φίλους και φίλες, που οι γονείς τους χώρισαν και ο ένας από τους δύο δεν ξαναασχολήθηκε ποτέ με την ερωτική του ζωή. Μοναξιά μου όλα, φίλη, και όσο να πεις δεν είναι ωραίο να νιώθεις ότι ο γονιός σου ζει μόνος. Εκτός, βεβαίως, αν το επιδιώκει ο άνθρωπος. Ωστόσο έχεις κι εσύ τα δίκια σου, που δεν ψήνεσαι να ακούς όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Βάλε όρια, για να έχετε μια ισορροπημένη σχέση. Νόμος! Αυτό δεν θα γίνει από τη μία μέρα στην άλλη, γιατί και η μαμά παιδεύεται από το καταπιεστικό της περιβάλλον ως κορίτσι καθώς και το δύσκολο διαζύγιο. Υπομονή και προτείνω να κάνετε μαζί άλλες δραστηριότητες, που αρέσουν και στις δυο σας, για να μην ασχολείστε όλο με τα ίδια και τα ίδια.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice