Η Τζένη Μελιτά
Η Τζένη Μελιτά
Σχεσεις

Μίλα μου βρόμικα: Έβγαλε την ταμπέλα της σχέσης, πώς να το χαρώ;

«Συνεχίσαμε να έχουμε ερωτικές επαφές, τόσο πολύ που δεν αντέχουμε να περάσει μέρα χωρίς να γίνει κάτι μεταξύ μας»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Ξεκινήσαμε να βγαίνουμε και να είμαστε σαν ζευγάρι, όμως όταν γνώρισα τον αδερφό του, άλλαξε συμπεριφορά

Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό! Είμαστε στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, ξεκινήσαμε να βγαίνουμε και να συμπεριφερόμαστε σαν ζευγάρι, όμως απ’ όταν γνώρισα τον αδερφό του με τον οποίο ζουν μαζί στο σπίτι, αυτός άλλαξε συμπεριφορά απέναντι μου. Έγινε ψυχρός, μου είπε ότι του είμαι φορτική και ότι τον εμποδίζω να εξελιχθεί στη δουλειά του. Αργότερα, συνεχίσαμε να έχουμε ερωτικές επαφές. Τόσο πολύ που δεν αντέχουμε να περάσει μέρα χωρίς να γίνει κάτι μεταξύ μας από πειράγματα μέχρι πιο εξτριμ καταστάσεις. Όλο αυτό εγώ δεν μπορώ να το χαρώ, γιατί μου έχει βγάλει την ταμπέλα της σχέσης. 

Αρχικά, οφείλω να ομολογήσω πως με έχει μπερδέψει η φάση με τον αδερφό του. Τι άλλαξε, δηλαδή, αφού τον γνώρισες; Δεν κατάλαβα. Κατά τα άλλα, δεν μπορώ να αντιληφθώ, γιατί ενώ σε είπε μέσες άκρες βδέλλα και αυτό το ανήκουστο ότι τον εμποδίζεις να εξελιχθεί στη δουλειά του, γιατί εμείς καθόμαστε και παρακαλάμε να κάνουμε σχέση μαζί του. Όταν ένας άνθρωπος σε θεωρεί «φορτική», σημαίνει ότι δεν είναι έτοιμος να μπει σε μία σχέση. Διότι μια σχέση απαιτεί χρόνο και χώρο για να αναπτυχθεί, και προφανώς ο φίλος δεν θέλει να μοιραστεί τίποτα από τα δύο. Ίσως, ό,τι και να σου πω εγώ τώρα (να τον παγώσεις για λίγο καιρό για να κόψεις αντιδράσεις ή να του πεις ότι αξίζεις κάτι καλύτερο, που δεν θα σε κρατήσει στη ζωή του σαν το αγχολυτικό του παιχνίδι) δεν θα με ακούσεις. Είναι γλυκό και εθιστικό αυτό το σκηνικό στη δουλειά σας. Θα έρθει, όμως, μια στιγμή –είμαι σίγουρη– που θα σου πεις «καλά εγώ σ’ αυτόν γύρισα και έδωσα από τον χρόνο μου;» 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice