Η Τζένη Μελιτά
Η Τζένη Μελιτά
Σχεσεις

Μίλα μου βρόμικα: Με έδιωξε από το σπίτι επειδή πλέον πίνω πολύ

«Το ξέρω ότι το έκανε για το καλό μου, αλλά βαθιά μέσα μου δεν το παραδέχομαι, νιώθω ότι έχω βουλιάξει ακόμα περισσότερο»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Έφτασα σε σημείο να πίνω μόνη μου στα μπαρ και το αγόρι μου μου είπε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι

Λοιπόν, επειδή δεν καμαρώνω και πολύ για την ιστορία μου θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Ξεκίνησα ως πλάκα και ως μέσο απελευθέρωσης της κοινωνικότητάς μου να πίνω στις εξόδους μου ένα ποτηράκι παραπάνω, μέχρι που πολλές φορές πήγαινα μόνη μου στα μπαρ και έπινα αρκετά. Το αγόρι που είχαμε τον τελευταίο καιρό σχέση ξαφνικά ένα βράδυ μού είπε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι και αφού μου πέταξε όλα τα ποτά, με έδιωξε από το σπίτι. Το ξέρω ότι το έκανε για το καλό μου,  αλλά βαθιά μέσα μου δεν το παραδέχομαι, νιώθω ότι έχω βουλιάξει ακόμα περισσότερο.

Φίλη μου, πιστεύω πως βρίσκεσαι σε μια κρίσιμη καμπή για τον ψυχισμό σου και όχι μόνο και αυτό το βάρος δεν μπορείς και δεν χρειάζεται να το κουβαλήσεις μόνη σου. Θα σου πρότεινα να γίνει μεθοδευμένα, με ασφάλεια και υποστήριξη από ειδικούς/ προγράμματα. Εννοείται και με τη βοήθεια ψυχολόγου παράλληλα, θα το ψάξεις καλύτερα και θα αρχίσεις να στέκεσαι ξανά στα πόδια σου. Το αγόρι, που μας απέρριψε, δες το ως αφορμή για να ξυπνήσει κάτι μέσα σου και όχι σαν μια ερωτική απογοήτευση. Νομίζω ότι είναι η στιγμή να κοιτάξει τον εαυτό σου και να τον φροντίσεις πιο πολύ από ποτέ. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα δεις ένα καινούργιο δυνατό κομμάτι σου, που δεν μπορείς ίσως τώρα να διακρίνεις, αλλά σε λίγο καιρό με την επιμονή και την προσπάθεια σου θα βγει στην επιφάνεια! 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice