Μίλα μου βρόμικα: Βρήκα γυμνές φωτογραφίες της πρώην του

«Η σχέση αυτή ήταν πριν αρκετά χρόνια. Τις βρήκα τυχαία και δεν ξέρω πως να το χειριστώ»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Είμαι σε μια σχέση εδώ και δύο χρόνια, όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι που βρήκα γυμνές φωτογραφίες της πρώην του

Το δικό μου «Μίλα μου βρόμικα» έχει πολλά ερωτηματικά. Είμαι σε μια σχέση εδώ και δύο χρόνια, όλα κυλούσαν ομαλά, είχαμε τα σκαμπανεβάσματά μας μεν, τα ξεπερνούσαμε δε. Μέχρι που ήρθα αντιμέτωπη, Τζένη, με γυμνές φωτογραφίες της πρώην του (να σημειωθεί πως ήταν αρκετά χρόνια πίσω η σχέση αυτή). Τις είχε αποθηκευμένες στο λάπτοπ του ακόμη. Έπεσα πάνω τους, όταν έψαχνα ένα αρχείο, που είχα αποθηκεύσει. Πφφφ. Δώσε μου τα φώτα σου, σε παρακαλώ.

Κοίτα τώρα να δεις τι γίνεται. Όλοι έχουμε πρώην, παρελθόν, ζωή και αναμνήσεις. Το θέμα είναι αυτές οι αναμνήσεις να μη δημιουργούν σκιές στο παρόν μας. Φαντάζομαι ότι θα γκρεμίστηκε κάπως ο κόσμος σου. Δεν υπάρχει άλλη λύση, εκτός από τη συζήτηση, αλλιώς θα σκάσεις, φίλη μου. Θα το γυροφέρνεις συνεχώς στο κεφάλι σου και θα μπαίνεις σε υποψίες ακόμη και με το παραμικρό. Είναι ώρα να βγουν στο φως σκέψεις και συναισθήματα και να σταματήσει εδώ η φάση «κρύβω πράγματα κάτω από το χαλί». Μπορεί να σημαίνουν κάτι αυτές οι φωτογραφίες, μπορεί και τίποτα απολύτως. Μπορεί να τις σβήσει, να ξεμπερδεύετε. Ρώτα τον, λοιπόν, και πες του κι εσύ από την πλευρά σου πώς ακριβώς αισθάνεσαι.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice