Η Τζένη Μελιτά.
Η Τζένη Μελιτά.
Σχεσεις

Μίλα μου βρόμικα: Δεν μου δίνει τη σημασία που μου αναλογεί ως κοπέλα του

«Είναι 32 χρόνων και είναι σε μια μόνιμη μίρλα»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Δεν μου δίνει τη σημασία όχι αυτή που θέλω, αλλά έστω αυτή που μου αναλογεί ως κοπέλα του,

Μανεκέν μου, εδώ και έναν χρόνο είμαι σε μια σχέση που, από τη μια, έχει πολύ καλά στοιχεία, όπως το κομμάτι το ερωτικό. Έχουμε, όμως, κάποια θεματάκια που με εκνευρίζουν αφόρητα. Δεν μου δίνει τη σημασία όχι αυτή που θέλω, αλλά έστω αυτή που μου αναλογεί ως κοπέλα του. Μετά τη δουλειά τρέχει αμέσως να παίξει μπάσκετ και, όταν έρχεται το βράδυ σπίτι μου, το μόνο που θέλει είναι να κοιμηθεί. Τώρα έφυγε για τριήμερο με τους φίλους του και την προηγούμενη μέρα δεν πρότεινε καν να βρεθούμε λίγο. Είναι 32 χρόνων και είναι σε μια μόνιμη μίρλα.

Αιώνιο πρόβλημα μεταξύ ζευγαριών ο χρόνος, που αφιερώνει ο ένας στον άλλο. Απ’ ό,τι καταλαβαίνω, εσύ δεν νιώθεις καθόλου ικανοποιημένη, και προφανώς αυτό καταλήγει σε νεύρα ,και δεν ξέρω αν καταλήγει και σε τσακωμούς. Αν δεν του ανοιχτείς, να του πεις τι θέλεις και πώς ακριβώς το θέλεις, τότε δεν μπορούμε να περιμένουμε ότι εκείνος θα αλλάξει ρότα και θα ξεκινήσει να προσπαθεί περισσότερο για τη σχέση σας. Γι’ αυτό, η λύση είναι μία. Μίλησέ του για τις ανάγκες σου. Χωρίς φωνές και φασαρίες, χαλαρά, με ειλικρινή διάθεση να τα βρείτε κάπου στη μέση. Αν τα θέλω σας δεν συμπίπτουν, τότε πολύ φοβάμαι ότι θα πρέπει κι εσύ να κοιτάξεις την πάρτη σου και να βρεις κάτι άλλο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice