Μίλα μου βρόμικα: Φίλος που μου αρέσει χώρισε μετά από 7 χρόνια σχέσης

«Δεν ξέρω πώς να του εκφράσω τα συναισθήματά μου. Δεν θέλω να φανεί ότι τον συμβούλευα τόσο καιρό για να τους χωρίσω»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Φίλος φίλης από την παρέα μας χώρισε, εμένα μου αρέσει και δεν ξέρω πως να του εκφράσω τα συναισθήματά μου

Ένας φίλος φίλης από την παρέα μας χώρισε πρόσφατα μετά από επτά χρόνια σχέσης. Εγώ, όπως καταλαβαίνεις, την ήξερα την κοπέλα του, δεν τη συμπαθούσα καθόλου βέβαια, και το τελευταίο διάστημα ήξερα από συζητήσεις που κάναμε με αυτόν όλα τα στραβά της σχέσης τους. Η αλήθεια είναι ότι εμένα πάντα μου άρεσε αυτός και τώρα, που είναι επιτέλους ελεύθερος, δεν ξέρω τι να κάνω για να του εκφράσω τα συναισθήματά μου. Δεν θέλω να φανεί ότι τον συμβούλευα τόσο καιρό για να τους χωρίσω. 

Δεν πιστεύω, όμως, εσύ να τον συμβούλευες τόσο καιρό, για να τους χωρίσεις;! Στο by the way, όποτε μου ζητάει κάποιος φίλος συμβουλή, πάντα του υπενθυμίζω πόσο υποκειμενική θα είναι, αφού φιλτράρεται μέσα από τα δικά μου βιώματα, τα δικά μου θέλω και τα δικά μου πιστεύω. Στην παρούσα φάση, λοιπόν, θα σου έλεγα να περιμένεις λιγουλάκι. Συνέχισε να είσαι διακριτικά στον κύκλο του, να κάνετε συζητήσεις, να χτίσετε ένα δικό σας φλερτ με τον καιρό και καλύτερα μην πιέσεις άμεσα πράγματα και καταστάσεις. Δεν τους εμπιστεύομαι τους φρεσκοχωρισμένους, για να σου είμαι ειλικρινής. Προσπάθησε να τον «διαβάσεις» κατά πόσο έχει πάρει απόφαση αυτόν το χωρισμό και πράξε ανάλογα. Ένα βήμα μπροστά, δύο πίσω, προτείνει το μανεκέν. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice