Μίλα μου βρόμικα: Το αγόρι μου θέλει να βλέπουμε και άλλα άτομα

«Λέει ότι είναι φυσιολογικό και ότι δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει να με αγαπά»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Το αγόρι μου προσπαθεί να με πείσει να βλέπουμε κι άλλα άτομα, θέλει πιο ελεύθερο πλαίσιο στη σχέση μας

Το αγόρι μου προσπαθεί να με πείσει εδώ και καιρό να βλέπουμε κι άλλα άτομα. Μάλιστα, μου είπε ότι εκείνος θέλει πολύ εδώ και καιρό η σχέση μας να μπει σε ένα πιο ελεύθερο πλαίσιο, ότι είναι φυσιολογικό και ότι δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει να με αγαπά. Δεν μπορώ, όμως, με τίποτα να διανοηθώ ότι θα τον μοιράζομαι –όχι απλά ερωτικά–, αλλά ότι θα διατηρεί κανονική σχέση και με άλλα άτομα. Τον αγαπάω, αλλά σοβαρά τώρα με έχει μπερδέψει πάρα πολύ και έχω έρθει σε πολύ δύσκολη θέση. 

Ώπα, φίλη, για να το ξεδιαλύνουμε! Το ότι εκείνος οραματίζεται κάπως τη σχέση σας, δεν σημαίνει ότι εσένα σώνει και ντε πρέπει να σου αρέσει το δικό του το σενάριο. Αν ήσουν κι εσύ στην ίδια φάση μαζί του, θα σας έλεγε «παιδιά, ζήστε το και δώστε του να καταλάβει», αλλά αν ο ένας δεν είναι on board με μια ελεύθερη σχέση, δεν νομίζω ότι μπορεί να δουλέψει. Θα καταλήξεις να πιέζεσαι, όπως νιώθω ότι κάνεις ήδη. Αν ο φίλος θέλει να πάει Κηφισιά κι εσύ θες να κατέβεις Γλυφάδα, δεν νομίζω ότι πρέπει να πάρετε το ίδιο ταξί. 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice