15+1 πράγματα που ξενερώνουν τους άντρες

Τα ήξερες;

1. Τα μακριά νύχια

Μπορεί εσένα να σου φαίνονται τέλεια και να καμαρώνεις που έχεις στα χέρια σου την τελευταία λέξη της μόδας, οι άντρες όμως το μόνο που βλέπουν είναι κάτι πολύ επικίνδυνο να πλησιάζει σε ευαίσθητα σημεία όταν αγκαλιάζεστε... Όλοι λατρεύουν τα περιποιημένα νύχια, αρκεί να είναι διακριτικά σε μήκος και όγκο. Μην περιμένεις δηλαδή να ενθουσιαστεί με τα φιογκάκια, λουλουδάκια και τα άλλα εξογκώματα που κολλάς στα νύχια σου.

2. Το έντονο άρωμα

Είναι σούπερ σέξι να έχεις μια χαρακτηριστική μυρωδιά που θα σε θυμίζει στον άλλο αλλά ένα πολύ έντονο άρωμα που υπερκαλύπτει κάθε φυσική μυρωδιά και τον ακολουθεί παντού δεν είναι το καλύτερό του.

3. Το κουτσομπολιό

Σαφώς υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά κατά βάση οι άντρες σιχαίνονται το κουτσομπολιό. Άλλωστε συνηθίζουν να μιλάνε απευθείας σε όποιον έχουν πρόβλημα (ακόμα και να παίζουν ξύλο), επομένως δεν τους αρέσουν τα πολλά λόγια και οι ίντριγκες, ούτε και να συζητάνε πράγματα που δε τους αφορούν. Αυτό σημαίνει ότι δεν τους αρέσει να το κάνεις ούτε κι εσύ.

4. Να μην κάνεις κίνηση να πληρώσεις

Το να κερνάει ο άντρας αποτελούσε ανέκαθεν κίνηση αβρότητας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένος να το κάνει. Αν κάθε φορά που βγαίνετε προθυμοποιείται να πληρώσει και εσύ δεν κάνεις καν κίνηση να βγάλεις λεφτά, αργά ή γρήγορα θα ξενερώσει. Και με το δίκιο του.

5. Η αυταρχικότητα

Όσο εκτιμάει το να τον προσέχεις και να τον περιποιείσαι, άλλο τόσο απεχθάνεται να του κάνεις κουμάντο και να φέρεσαι σα τη μάνα ή το αφεντικό του. Μην του βγάζεις πρόγραμμα, μην του ανακοινώνεις τι αποφάσισες για τις διακοπές σας ή το δείπνο. Συζήτα. Μωρέ.

6. Να μιλάς για το πρώην σου

Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι αν μιλάς διαρκώς για τον πρώην σου ίσως θα πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο να μην τον έχεις ξεπεράσει ακόμη. Κι αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε είναι σίγουρα λάθος να είσαι με κάποιον άλλο. Το καταλαβαίνει κι εκείνος. Συνεχίζοντας από εκεί, οι υπερβολικές πληροφορίες για τον πρώην σου τον βάζουν σε διαδικασία σύγκρισης και δημιουργούν διαρκώς τεταμένες καταστάσεις ανάμεσά σας.

7. Το να μην του κάνεις κοπλιμέντα

Ίσως λιγότερο από τις γυναίκες, αλλά οι άντρες έχουν εξίσου την ανάγκη να ακούνε φιλοφρονήσεις από τη γυναίκα που τους ενδιαφέρει. Μη σου φανεί περίεργο αν ξενερώσει τη στιγμή που δε του λες ούτε μια καλή κουβέντα.

8. Να προσποιείσαι

Ότι είσαι ερωτευμένη, ότι είσαι άνετη, ότι είσαι χαζή, ότι είσαι αδέξια, ότι είσαι ευάλωτη, οτιδήποτε. Γενικώς δε ν τους αρέσει η υποκρισία επομένως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι ο εαυτός σου. Αν χρειάζεσαι βοήθεια ζήτα την, αν όχι μην υποκρίνεσαι το αντίθετο απλά και μόνο για να τον κολακέψεις.

9. Να το παίζεις δύσκολη

Αν είσαι, τότε καλά θα κάνει να προσπαθήσει περισσότερο. Αν όμως το κάνεις επίτηδες νομίζοντας ότι θα κερδίσεις έξτρα πόντους στο «παιχνίδι», τη στιγμή που θα το καταλάβει θα γίνει καπνός. Μην απορήσεις.

10. Οι απελπισμένες

Θυμάσαι τι σκέφτηκες την τελευταία φορά που ήρθε κάποιος και την έπεσε πρώτα σε σένα και μετά σε όλες σου τις φίλες, δείχνοντας ότι δεν τον ενδιέφερες πραγματικά εσύ αλλά το να βρει απλά να ......; Κάτι αντίστοιχο σκέφτονται και οι άντρες όταν δουν ότι κάποια είναι μαζί τους επειδή απελπίστηκε που δεν έβρισκε κάποιον άλλο ή επειδή φοβάται ότι δε θα ξαναβρεί άλλον έχει αγκιστρωθεί πάνω τους και τους πνίγει.

11. Η αργοπορία

Ναι οκ, χρειαζόμαστε περισσότερη ώρα να ετοιμαστούμε, το ξέρουμε κι εμείς και εκείνοι. Δεν είναι ανάγκη να πηγαίνεις όμως σε κάθε ραντεβού σας μισή ή μια ώρα αργοπορημένη. Είναι τουλάχιστον αγένεια.

12. Να είσαι αναποφάσιστη

Μέχρι ένα σημείο ίσως και να είναι χαριτωμένο. Όταν όμως του δυσκολεύεις τη ζωή με την αναποφασιστικότητά σου (από το τι θα βάλεις μέχρι το τι θα φάτε) αρχίζει να το βρίσκει εκνευριστικό.

13. Να τον κάνεις να ζηλεύει

Αν σου έχει δείξει ότι είναι ανασφαλής και ζηλεύει το να τον τσιγκλάς διαρκώς επίτηδες δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Να είσαι σίγουρη ότι θα ξενερώσει και θα σου γυρίσει μπούμερανγκ.

14. Έλλειψη προσωπικότητας

Άλλο εμπνέομαι άλλο αντιγράφω. Μια γυναίκα που δεν έχει προσωπικότητα και αντιγράφει άλλες από το ντύσιμο μέχρι τον τρόπο που μιλάει, αντικαθιστάται εύκολα. Όσο πιο αυθεντική είσαι, τόσο περισσότερο θα γοητεύεται.

15. Πολύ μέικαπ

Δεν χρειάζεται πολύ εξήγηση πιστεύω. Κάθε άντρας θέλει να ξυπνήσει την επόμενη μέρα δίπλα σε αυτήν που γνώρισε και όχι μια άγνωστη χωρίς μέικαπ. Όσο περισσότερο κρύβεις τα χαρακτηριστικά σου αυξάνονται οι πιθανότητες να έχει λανθασμένη εντύπωση και να ξενερώσει.

16. Η αγένεια

Είναι ένα ενοχλητικό χαρακτηριστικό που ξενερώνει τους πάντες. Οι άντρες γιατί να αποτελούν εξαίρεση; Δεν είναι ωραίο να είσαι αγενής ούτε απέναντι σε εκείνον ούτε σε κανέναν άλλο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice