11 γυναικείες συμπεριφορές ακατανόητες στους άντρες

Προσεδαφιζόμαστε στον πλανήτη Κορίτσι

Κάνουμε πολλά εμείς τα κορίτσια, κοριτσίστικα πράγματα, σωστά, πρέποντα. Μεταξύ μας τα βρίσκουμε, αλλά στους άντρες φαίνονται τελείως ακατανόητα! Ανεξήγητα! Για παράδειγμα, γιατί δεν αγοράζουμε παπούτσια χωρίς να τα δοκιμάσουμε; Αφού ξέρουμε τι νούμερο φοράμε. Γιατί φωνάζουμε; Δεν είναι κουφός ο άλλος. Και άλλα πολλά. Αυτές είναι 11 κοριτσίστικες συμπεριφορές που κάνουν τα αγόρια να μένουν με την  απορία στο βλέμμα.

01. Όταν κάτι μας ενοχλήσει, κάνουμε μούτρα. Χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. Το γνωστό: - «Τι έχεις, αγάπη μου;» - «Τίποτα»!

02. Είμαστε παραπονιάρες. Σαν έφηβοι, αλλά για πάντα, για μια ζωή. Κανένας δεν μας αγαπάει, κανένας δεν μας προσέχει, κανένας δεν μας καταλαβαίνει, και κυρίως ο αγαπημένος μας. Κανένας!

03. Σπάμε τα σπυράκια μας. Και άμα τελειώσουν τα δικά μας, σπάμε και τα σπυράκια του συντρόφου μας. Η πλάτη του είναι προνομιακό πεδίο για τέτοιου είδους «χειρουργικές» επεμβάσεις. Ειδικά όταν ο άλλος κοιμάται (Το θεωρούμε μάλλον «ναρκωμένο»;).

04. Δεν αεριζόμαστε, κάνοντας τους άντρες να απορούν πώς διαχειριζόμαστε και πού διοχετεύουμε το περίσσευμα αέρα που διαθέτουμε μέσα μας.

05. Είμαστε υπερβολικές σε όλα μας. «Αχ πόσο κουράστηκα», «αχ πόσο πονάω», «αχ πόσο στρίγγλα είναι η μάνα σου», αχ βαχ γενικώς. Το «Δεν σε αντέχω άλλο» στα μαλώματα πάει κι έρχεται! Αλλά και στις αγάπες είμαστε πιο εκδηλωτικές. Ποιος άντρας θα έλεγε «αν με αφήσεις, θα πάρω βιτριόλι να πεθάνω»;

06. Όταν πηγαίνουμε για ψώνια, θα δοκιμάσουμε ό,τι υπάρχει στις κρεμάστρες! Και στο τέλος μπορεί και να μην αγοράσουμε τίποτα. Μην πηγαίνετε για ψώνια μαζί μας, επομένως. 

07. Τσιρίζουμε! Στο θυμό, στη χαρά, στη λύπη, σε μια αναπάντεχη συνάντηση, σε ένα ποστ που είδαμε στο φβ, μπροστά σε μια φωτογραφία με γατάκια. 

08. Είμαστε ανασφαλείς. Μήπως πάχυνα; Μήπως πετάει η φράντζα μου; Μήπως δεν μου πάει αυτό το φουστάνι;

09. Ξύνουμε το μολύβι ματιών και πετάμε τα ξύσματα στην τουαλέτα. Κι ο άλλος, που δεν είναι εξοικειωμένος με τα μολύβια ματιών, αναρωτιέται για το τι βλέπει στην τουαλέτα.

10. Έχουμε ένα κόλλημα με την περίοδό μας. Μιλάμε πολύ γι’ αυτήν. Μας απασχολεί. «Δεν είμαι καλά, περιμένω περίοδο», «δεν είμαι καλά, έχω περίοδο», «δεν είμαι καλά, είμαι στα τελειώματα περιόδου». 

11. Τα καινούργια κορίτσια βρίζουν πιο πολύ από τα καινούργια αγόρια. Αποκαλούν η μία την άλλη «μαλάκα»; Άμα θυμώνουν, λένε «σε γράφω στ’ αρχ@@@ μου»; Ο Χριστός και η Παναγία, αυτό δεν είναι στόμα, είναι βόθρος!