relatable-couple-relationships-illustrations-amanda-oleander-los-angeles-46-5ad5f1414bc81_700.jpg
© Amanda Oleander.
Σχεσεις

Η αθέατη πλευρά των μακροχρόνιων σχέσεων σε 25 ρεαλιστικά σκίτσα

«Η αγάπη βρίσκεται στις μικρές καθημερινές στιγμές»

«Η αγάπη βρίσκεται στις μικρές καθημερινές στιγμές» και η Amanda Oleander, καλλιτέχνης που ζει στο Los Angeles, αποτυπώνει αυτές τις «στιγμές» στα σκίτσα της. Αντλώντας έμπνευση από τη δική της τρυφερή σχέση αλλά από τους κοντινούς της ανθρώπους, απεικονίζει την αγάπη στις καθημερινές αυθεντικές εκφάνσεις της.

«Καταλήγει να απεικονίζεται στα περισσότερα από τα έργα μου», δηλώνει η Oleander αναφερόμενη στον σύντροφό της. «Είμαστε μαζί σχεδόν 3 χρόνια. Είναι ο πιο τρυφερός άντρας που έχω γνωρίσει». Η καλλιτέχνις περιγράφει τον μαγικό δεσμό ανάμεσά τους: «Πριν γνωρίσω τον Joey, αν μου έλεγε κάποιος ότι η αγάπη και η σχέση του μοιάζει με αυτό που έχουμε, δεν θα τον πίστευα. Είναι υπέροχο, τίποτα λιγότερο. Δεν χορταίνουμε ο ένας τον άλλο».

«Με συναρπάζει ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρονται οι άνθρωποι πίσω από κλειστές πόρτες, μακριά από βλέμματα τρίτων. Είναι στιγμές που στην πραγματικότητα δεν είναι εφικτό να καταγραφούν διότι αν καταγράφονταν, αυτό θα άλλαζε τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται ο καθένας. Επομένως, τις ζωγράφισα».

Η Oleander υποστηρίζει ότι κάθε σκίτσο την είναι εμπνευσμένο από μία διαφορετική κατάσταση. «Εύχομαι το κοινό να αισθανθεί αυτοπεποίθηση και ευγνωμοσύνη για αυτές τις απλές στιγμές της ζωής».

Αυτή την περίοδο η καλλιτέχνις είναι εξαιρετικά δημιουργική, κάνοντάς μας να προσδοκούμε περισσότερα από τη δουλειά της. Εδώ και 9 μήνες σκιτσάρει καθημερινά, «τρέχοντας» παράλληλα και 3 μεγάλα προτζεκτ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice