5 πράγματα που ξενερώνουν τις γυναίκες στο πρώτο ραντεβού

Ή και μετά από αυτό

Πέντε συμπεριφορές που πρέπει να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού, αν είσαι άνδρας, γιατί ξενερώνουν τις γυναίκες.

Έχεις κάνει τόση προσπάθεια (λέμε τώρα) να την ρίξεις και να βγείτε επιτέλους ραντεβού. Νιώθεις άγχος, όπως κι εκείνη, ρωτάς τους φίλους σου tips για τα καλύτερα εστιατόρια ή μπαρ και ετοιμάζεσαι για τη μεγάλη βραδιά. Κάπου εδώ θα επέμβω και θα σου πω πέντε πράγματα που ξενερώνουν τις γυναίκες (ΟΛΕΣ) στο πρώτο ραντεβού, και θα σ' τα πω λίγο για να σε κράξω, φίλε μου, (αν τα έχεις κάνει) και λίγο για να σε βοηθήσω να τα αποφύγεις. Στα περισσότερα ραντεβού τυχαίνει κάτι απρόοπτο που μπορεί είτε να χαλάσει την ατμόσφαιρα είτε να σπάσει τον πάγο. Αν αποφύγεις τις κακοτοπιές, οι πιθανότητες να συμβεί το δεύτερο θα είναι υπέρ σου!

Ο Τσιφούτης

Όλες οι γυναίκες εντυπωσιάζονται όταν ο άντρας κερνάει το δείπνο, το ποτό ή ό,τι άλλο έχετε αποφασίσει να κάνετε. Είμαι υπέρ της γυναικείας χειραφέτησης και για αυτό θα σου πω ότι το να τα πληρώσετε μισά μισά είναι απόλυτα αποδεκτό, υπό όρους. Διότι δεν μπορείς, κύριε, να μου κλείνεις τραπέζι σε κυριλέ εστιατόριο για να με εντυπωσιάσεις, να παραγγέλνω σαλάτα και εσύ αστακομακαρονάδα και μπουκάλι κρασί και μετά να μου λες μισά-μισά. Είσαι καρμίρης! Αν δε σκοπεύεις να κεράσεις, άσε εμένα να διαλέξω μέρος που να συμβαδίζει με τα οικονομικά μου κι ας τα πληρώσουμε μισά μισά. Πάντως άμα θες να πάρεις μερικές ιδέες δες εδώ.

Ο Νάρκισσος

Αν σε κάθε σου πρόταση χρησιμοποιείς τη λέξη «εγώ», το πρόβλημά σου φίλε μου είναι μεγαλύτερο από το πρώτο ραντεβού και χρήζεις ψυχανάλυσης. Σε κανέναν δεν αρέσουν οι νάρκισσοι και πόσο μάλλον σε μια γυναίκα που τώρα αρχίζει να σε γνωρίζει. Αν αντί να προσπαθείς να τη γνωρίσεις, ενδιαφέρεσαι να μιλάς μόνο για σένα δεν χρειάζεσαι ραντεβού, και στο σπίτι με τον καθρέφτη σου μούρλια θα περάσεις!

 

Ο Άξεστος

Η αγένεια δεν είναι μαγκιά φίλε μου. Το να βγαίνεις με μια κοπέλα και να μιλάς συνέχεια στο κινητό ή να τσεκάρεις το facebook σου είναι αγένεια. Το να μιλάς άσχημα στους σερβιτόρους ή τους διπλανούς σας είναι αγένεια και προς εκείνους και προς εκείνη που συνοδεύεις. Το να ρεύεσαι δυνατά δημοσίως και να σκαλίζεις τα δόντια σου με τα νύχια είναι αγένεια. Και γενικώς μάθε πρώτα τρόπους και μετά βγες ραντεβού.

Ο Κολλημένος

Η πρώην σου έγινε πρώην για κάποιους λόγους. Το να αναφερθεί κάποια στιγμή στη συζήτηση είναι ανθρώπινο και κατανοητό, το να την μονοπωλεί όμως απαράδεκτο. Αν είσαι κολλημένος με την πρώην σου ίσως θα ήταν καλύτερα να βγεις μαζί της και να προσπαθήσεις να την πείσεις να είστε ξανά μαζί αντί να σπαταλάς το χρόνο μιας άλλης κοπέλας. Δέχθηκε να βγει μαζί σου γιατί της αρέσεις, επομένως δεν της αξίζει ούτε να τη συγκρίνεις με άλλες ούτε να την κάνεις να νιώθει ότι έρχεται δεύτερη στην προτίμησή σου. Αν χρειάζεσαι βοήθεια να ξεπεράσεις την πρώην σου έχουμε εδώ ωραιότατες συμβουλές.

Ο Παππούς

Ας υποθέσουμε ότι το ραντεβού πήγε καλά, μεγάλα παιδιά είστε και αποφασίζετε να συνεχίσετε τη βραδιά στο σπίτι σου. Τι θα σκεφτεί η γυναίκα όταν γδυθείς και φοράς μια σωβρακοφανέλα ως το γόνι ή ένα ξεχειλωμένο εσώρουχο με τρύπες; Πού είναι η πόρτα, αυτό θα σκεφτεί και αμέσως μετά θα σου πει ότι προχωράτε πολύ γρήγορα, θα ντυθεί και θα γίνει καπνός! Η λύση είναι μποξεράκι φίλε μου. Πάρε μερικά ωραία Kybbvs μποξεράκια από οργανικό βαμβάκι που είναι καλόγουστα και με τέλεια εφαρμογή να τα ευχαριστηθείς κι εσύ κι εκείνη!

kybbvs-_mg_2232.jpg

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice