7 σίγουρα σημάδια που δείχνουν ότι εκείνη ψήνεται

ΟΚ θετικό είναι να σε κοιτάζει, αλλά μην την χαζεύεις σαν ξερολούκουμο με τις ώρες. Έτσι χάνεται το νόημα

Επτά γνώριμες αντιδράσεις μιας γυναίκας όταν φλερτάρει κάποιον

Οι περισσότεροι λένε ότι οι γυναίκες είναι αρκετά πιο εύκολο να αντιληφθούν αν κάποιος τις φλερτάρει σε σχέση με τους άνδρες. Κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει ορισμένα εγχειρίδια και οδηγοί για το πώς θα γίνουν αντιληπτές ακόμα κι εκείνες που ξέρουν να κρύβουν καλά το κόλλημά τους και εδώ έχουμε συγκεντρώσει τις επτά επικρατέστερες αντιδράσεις μιας γυναίκας όταν φλερτάρει κάποιον.

1. Σε κοιτάζει
Εντάξει, δεν είναι και ό,τι πιο περίεργο για μια γυναίκα να κοιτάζει κάποιον που της αρέσει, όμως δεν παύει να είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημάδια του ότι θέλει κάποιον. Αν λοιπόν πιάσετε μια γυναίκα να σας κοιτά, είστε σε καλό δρόμο –πόσο μάλλον εάν, όταν την παρατηρήσετε, σας χαμογελάσει. Βασικό σε αυτό το σημείο είναι να τονίσουμε ότι το σημάδι αυτό δεν μετράει αν την κοιτάτε σαν ξερολούκουμο με τις ώρες.

2. Σε ψάχνει
Αν γνωρίζεστε με τη λεγάμενη, τότε ένα πολύ καλό σενάριο για εσάς είναι να ψάχνει για την παρουσία σας στον χώρο. Όταν οι ματιές σας συναντηθούν μπορεί να δράσει με δύο τρόπους: είτε θα σας χαμογελάσει, είτε θα αφήσει το βλέμμα προσποιούμενη ότι δεν σας είδε καν. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βρεθείτε στον ίδιο χώρο, τσεκάρετε εάν θα σας αναζητήσει μόλις φτάσει. Εάν ναι, πάμε καλά.

3. Αρχίζει να σου συμπεριφέρεται διαφορετικά
Αυτό αφορά εκείνους που τη γνωρίζουν εδώ και κάποιο διάστημα. Αν διαπιστώσετε ότι, ενώ αρχικά είχε μια πιο φιλική στάση, ξαφνικά τη διέκοψε και παράλληλα τη συνεχίζει με τους άλλους άνδρες στο κοντινό σας περιβάλλον, τότε πιθανότατα είναι επειδή μέσα της πιστεύει ότι θέλει περισσότερα από μια απλή φιλία.

hands-1150073_1280.jpg

4. Οι φίλες της συμπεριφέρονται περίεργα όταν είναι μαζί σας
Αρχικά εάν μια κοπέλα σε βλέπει ερωτικά, οι φίλες της το ξέρουν. Συζητούν πολύ περισσότερο από τους άνδρες γι' αυτά τα θέματα και στις περισσότερες περιπτώσεις η παρέα είναι αυτή που καρφώνεται πρώτη. Εάν λοιπόν παρατηρήσετε μια παράξενη συμπεριφορά, όπως γελάκια και λοξές ματιές προς το μέρος σας για να δουν αν κοιτάτε τη φίλη τους, τότε μάλλον είμαστε σε καλό δρόμο.

5. Κοκκινίζει
Μερικές κοπέλες, ιδιαίτερα οι πιο ντροπαλές, κοκκινίζουν εύκολα όταν ακούν κάτι που τους αρέσει. Το κοκκίνισμα δεν σημαίνει πάντα ντροπή αλλά και ότι κάποια είναι χαρούμενη και νευρική την ίδια στιγμή, αφού δεν ξέρει ποιος είναι ο πιο ορθός τρόπος να το αντιμετωπίσει αυτό. Οπότε τα κόκκινα μάγουλα και τα ντροπαλά χαμόγελα είναι μάλλον σύμμαχός σας.

6. Απαντά άμεσα στα μηνύματά σου
Είναι γενικός κανόνας ότι αν κάποια ενδιαφέρεται πιο έντονα για έναν άνδρα απαντά στα μηνύματά του σχετικά γρήγορα. Από την άλλη, καθώς αυτό το σημάδι είναι ευρέως γνωστό, οι γυναίκες έχουν αναπτύξει αντισώματα και αργούν να απαντήσουν τουλάχιστον στα πρώτα μηνύματα που ανταλλάσσετε. Ποια είναι η σωστή αντίδραση σε αυτή τη γυναικεία τακτική; Στείλτε απλά μηνύματα που να δείχνουν ότι νοιάζεστε. Όταν αποφασίσει να ρίξει τις άμυνές της και απαντά άμεσα στα μηνύματα, τότε θα είστε σε πλεονεκτική θέση.

7. Κάνει πλάνα μαζί σου
Για μια γυναίκα είναι κάπως ενοχλητικό να γυρνά από ένα ραντεβού και να μην υπάρχει εικόνα για το πότε θα σας δει ξανά. Αν δεν πολυενδιαφέρεται, μπορεί εύκολα να σας δώσει την εικόνα μιας γυναίκας πολυάσχολης που δεν ξέρει καθόλου πώς θα σε βολέψει. Αλλά μεταξύ μας, αν ενδιαφέρεται μια γυναίκα, όσο απασχολημένη κι αν είναι σίγουρα υπάρχει χώρος στην ατζέντα της για ένα σινεμά μαζί σου. Δημιούργησε την ευκαιρία για επόμενο ραντεβού εσύ, αλλιώς άδραξέ την.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice