8 σημάδια ότι σου αρέσει κάποιος που υποτίθεται ότι αντιπαθείς

Ας πούμε μερικές αλήθειες

Αυτά τα σημάδια δείχνουν αν κάποιους που ισχυρίζεσαι ότι μισείς είναι το κρυφό αντικείμενο του πόθου σου


Η ιστορία είναι κλασική και χιλιοειπωμένη. Την έχουμε δει και την έχουμε διαβάσει αμέτρητες φορές, αλλά εξακολουθεί να συγκινεί τα αθεράπευτα ρομαντικά κύτταρα του εγκεφάλου μας. Από τον Mr. Darcy και την Elizabeth, μέχρι τον Ρον και την Ερμιόνη, τα ζευγάρια που ξεκινούν ως αντίπαλοι και καταλήγουν ερωτευμένοι είναι μονίμως τα πιο ενδιαφέροντα. Καβγάδες, σεξουαλική ένταση, έντονα βλέμματα και ένα υπέροχο χτίσιμο χαρακτήρων το οποίο κάνει τον θεατή/αναγνώστη να εθίζεται στο ρομάντζο τους και να θέλει οπωσδήποτε να δει τι θα γίνει παρακάτω.
Ενώ στις ταινίες και την λογοτεχνία είναι εμφανές το πού θα καταλήξει ένας τέτοιος ανταγωνισμός μεταξύ δύο ανθρώπων, στην πραγματική ζωή τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα. Και έτσι μερικές φορές δεν μπορείς να αναγνωρίσεις αμέσως ότι κάποιος που σε ενοχλεί, σε εκνευρίζει και δεν τον αντέχεις μπορεί στην πραγματικότητα να κρύβει κάτι Mr. Darcy.


1. Κατά ένα περίεργο τρόπο, βρίσκεις τρόπους να αναφέρεις το συγκεκριμένο πρόσωπο σε κάθε συζήτηση. Τις περισσότερες φορές θα επιμείνεις για το πόσο πολύ δεν τον αντέχεις, πόσο σε ενοχλεί, πόσο σου την σπάει, πόσο εκνευριστικός είναι, πόσο μετανιώνεις την ώρα και την στιγμή που μπήκε στην ζωή σου, πόσο σε ταλαιπωρεί, πόσο είναι όλα χάλια πάνω του και δεν αξίζει καν να τον αναφέρουμε με το όνομά του.

 

 

 


2. Δεν αποφεύγεις να περνάς χρόνο μαζί του, παρόλο που αυτό ισχυρίζεσαι παρά έξω. Αν τα φέρουν έτσι οι συνθήκες ώστε να χρειαστεί να είστε στον ίδιο χώρο και να συναναστραφείτε, θα το δεχτείς. Θα ξεφυσήξεις, θα αγανακτήσεις, αλλά θα το δεχτείς.

 

 


3. Αισθάνεσαι περίεργα όταν μιλάτε και σε κοιτάει στα μάτια. Είναι λίγο σαν ξαφνικά να παίρνει λαθραία πρόσβαση στα έγκατα της ψυχής σου και να αποσπάει πληροφορίες για εσένα που ούτε εσύ δεν είχες ανακαλύψει.

 

 


4. Τον στοκάρεις στα social media. Το ξέρεις ότι το κάνεις. Το ξέρουμε όλοι ότι το κάνεις.

 

 

 


5. Οι φίλες σου επιμένουν ότι κάτι υπάρχει μεταξύ σας και εσύ επιμένεις πως η σκέψη και μόνο σε αηδιάζει. Παρόλα αυτά, εξακολουθείς να τον αναφέρεις στις συζητήσεις σας, με την κρυφή ελπίδα να συνεχίσουν να επιμένουν.

 

 


6. Ισχυρίζεσαι ότι σου αρέσει κάποιος άλλος. Τονίζεις ότι σου αρέσει κάποιος άλλος, κυρίως αν τύχει να ακούει εκείνος. Και μετά προσπαθείς να καταλάβεις αν άλλαξε καθόλου η έκφρασή του. Όχι ότι σε νοιάζει βέβαια. Εσένα σου αρέσει κάποιος άλλος.

 

 


7. Μερικές φορές κοκκινίζεις όταν τον σκέφτεσαι. Από θυμό, φυσικά.

 

 


8. Στα καλά καθούμενα ξεκινάς να τον βλέπεις στον ύπνο σου και ποτέ μα ποτέ δεν τσακώνεστε.

 


 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice