Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ ©APE-MPE/ Niklas Halle'n
Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ ©APE-MPE/ Niklas Halle'n
Σχεσεις

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εξομολογείται πόσο αγαπάει τη Βικτόρια

Ένα throwback βίντεο που δείχνει ότι δεν ξεκολλάνε ο ένας από τον άλλο

Μπορεί σε γενικές γραμμές να έχουμε απογοητευτεί από την σχέσεις και τους γάμους των celebrities που φαίνεται να διαλύονται σε χρόνο dt, υπάρχουν όμως και κάποια ζευγάρια που σε εμπνέουν και αναπτερώνουν τις ελπίδες σου για αιώνια αγάπη. Ένα από αυτά είναι και το πολύ λαμπερό ζευγάρι Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ, οι οποίοι μετράνε ήδη 21 χρόνια γάμου και τέσσερα παιδιά.

Η Βικτόρια μάλιστα, ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο με μια χαλαρή συνέντευξη των δυο τους από τότε που άρχισαν να βγαίνουν. Στην αρχή τον ρωτάει «πότε συνειδητοποίησες ότι ήσουν πραγματικά διάσημος;» και εκείνος της λέει «αμέσως» κάνοντάς την να γελάσει.

«Ήταν όταν ξεκίνησε να βγαίνει μαζί μου νομίζω βασικά», σχολιάζει στην κάμερα και πέφτει στην αγκαλιά του. Το άτομο που βρίσκεται πίσω από την κάμερα ρωτάει στη συνέχεια τον Ντέιβιντ το ήταν αυτό που ερωτεύτηκε στο Spice Girl κορίτσι.

Victoria Beckham on Instagram: “So sweet! I love u @davidbeckham x”

«Δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Ήταν τα πάντα, όλο το πακέτο. Απλά το ερωτευτήκα», απαντάει ο Μπέκαμ και η Βικτόρια σπεύδει να τον πειράξει: «Αυτό;». Όμως ο Ντέιβιντ δεν χάνει λεπτό και της λέει «ναι, με εσένα, αγάπη, συγνώμη».

Εκτός από το πόσο νέοι δείχνουν, κάνοντάς μας να αναπολούμε τις εποχές των Spice Girls, φαίνονται τόσο ερωτευμένοι που θα νιώσεις τη ζήλια να σε τσιμπάει στο στομάχι. Λίγο πριν κλείσει το βίντεο η Βικτόρια αγκαλιάζει τον άντρα της και λέει στην κάμερα «Είναι πολύ σέξι έτσι; Είσαι πιο όμορφος από τον Βαλεντίνο, μωρό μου».

Ο Ντέιβιντ πάντως σχολίασε κάτω από το βίντεο «Νομίζω πως περνούσα τη φάση αγορίστικο συγκρότημα. Γιατί με άφησες να το φοράω αυτό;».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice