©Unsplash/ Hutomo Abrianto
©Unsplash/ Hutomo Abrianto
Σχεσεις

15 πράγματα που δείχνουν ότι δεν θα σου ξαναζητήσει να βγείτε

Κάποιες φορές απλά δεν κολλάς με τον άλλο

Πρώτο ραντεβού: ποια είναι τα σημάδια ότι δεν θα υπάρξει δεύτερο

Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει η μοναξιά τους, υπάρχουν και εκείνοι που δεν το βάζουν κάτω και ψάχνουν το άλλο τους μισό μπαίνοντας στο στίβο των ραντεβού. ευτυχώς θα μου πείτε γιατί αλλιώς τι θα διαβάζαμε στο "Thank U, Next"; Βέβαια, το χειρότερο είναι να μένεις με την εντύπωση ότι όλα πήγαν καλά και τελικά ο άλλος να μη σε ξανακαλεί ποτέ να βγείτε. Ας πούμε λοιπόν ότι υπάρχουν κάποια σημάδια που μπορείς να «διαβάσεις» για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων.

1. Δεν έχετε χημεία στη συζήτηση

Αν δεν πήγατε σινεμά ή θέατρο αλλά για φαγητό, το πιθανότερο είναι ότι περάσατε πολύ ώρα συζητώντας. Αν υπήρχαν άβολες σιωπές ή δεν βρίσκατε εύκολα κάποιο θέμα που να σας ενδιαφέρει και τους δύο, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι καλό σημάδι.

2. Διαφωνήσατε έντονα

Σίγουρα είναι προτιμότερο να διαφωνείτε σε κάποια πράγματα από το να μην έχετε τι να πείτε. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια θέματα -όπως πολιτική ή θρησκεία- τα οποία καλό είναι να αποφεύγονται στα ραντεβού γιατί μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρή ένταση και να χαλάσουν την ατμόσφαιρα. Αν σου έτυχε, ξέρεις ήδη.

3. Έφυγε άρων άρων από το ραντεβού

Μπορεί να τύχει στον οποιονδήποτε κάτι επείγον, ας μην τους καταδικάζουμε όλους. Τις περισσότερες φορές όμως, ένα τηλέφωνο από τον κολλητό σημαίνει μάλλον «σώσε με από ένα κακό ραντεβού». Πώς θα καταλάβεις τη διαφορά; Θα σε καλέσει μόλις ξεμπλέξει ή την αμέσως επόμενη ημέρα για να σου ζητήσει συγνώμη και να κανονίσετε ξανά. 

4. Άρχισε να μιλάει για το πόσο απασχολημένος είναι

Αν λίγο πριν τελειώσει το ραντεβού πήγες τη συζήτηση στο πότε θα βγείτε ξανά και άρχισε να σου λέει ότι θα δει το πρόγραμμά του γιατί πνίγεται, σκούρα τα πράγματα. Ακόμα κι αν είναι όντως πολυάσχολος θα προσπαθήσει να βρει χρόνο. Η ατάκα "θα σου στείλω" συνήθως δεν καταλήγει καλά.

5. Ασχολιόταν περισσότερο με τους άλλους παρά με εσένα

Αν η σερβιτόρα, η κοπέλα στο μπαρ, η παρέα που πέρασε ή το κινητό του είχαν περισσότερη σημασία για εκείνον από εσένα στο ραντεβού σας, θα έπρεπε να έχεις πάρει ήδη το μήνυμα. Δεν τον ενδιαφέρουν όσα λες ή εσύ γενικά.

6. Δεν έκανε κίνηση να σε φιλήσει

Ας είμαστε ειλικρινείς, κάθε καλό ραντεβού τελειώνει με ένα φιλί ή έστω με την πρόθεση του φιλιού. Αν σε πήγε σπίτι και δεν έκανε καν κίνηση, μην περιμένεις και πολλά. Εξαιρούνται οι σούπερ ντροπαλοί (αλλά αν ανήκει σε αυτή την κατηγορία θα το ήξερες ήδη).

7. Μέθυσες

Κοίτα, αν πήγατε μαζί σε ένα πάρτι και ήπιατε και διασκεδάσατε και μεθύσατε οκ. Αν πήγατε όμως σε ένα εστιατόριο και άρχισες να κατεβάζεις το ένα κρασί μετά το άλλο μέχρι που έγινες τύφλα και τον ανάγκασες να σε κουβαλήσει σπίτι σου, τα πράγματα δεν δείχνουν πολύ καλά για τη συνέχειά σας.

8. Σε ξεφορτώθηκε μετά το σεξ

Αυτό το θεωρώ αυτονόητο αλλά ας το γράψω. Άντε και είχατε ωραία χημεία και η βραδιά σας τελείωσε σπίτι του κάνοντας σεξ. Η συμπεριφορά του μετά ξεκαθαρίζει πολλά. Αν σου ζήτησε να συνεχίσετε τη βραδιά με ένα ποτήρι κρασί στο σαλόνι και περισσότερο σεξ ή επειδή δουλεύει το πρωί και πρέπει να κοιμηθεί σου πρότεινε να μείνεις εκεί ή να σε πάει σπίτι, είσαι σε καλό δρόμο. Αν πάλι σου κάλεσε ταξί για να φύγεις κατευθείαν ή ντύθηκε και έφυγε «τρέχοντας» από το σπίτι σου, δύσκολα θα έχεις νέα του ξανά.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice