Είσαι ελεύθερος; Τόσο το καλύτερο!

Οι singles αυξάνονται, το ίδιο και οι επιλογές που έχουν

Σε μια εποχή που η ζωή μας αλλάζει με δραστικούς ρυθμούς, αναμενόμενο είναι να συμβαίνει το ίδιο και στον τρόπο που γίνονται οι κοινωνικές σχέσεις και γνωριμίες, ειδικά των singles. Μετά την Ευρώπη και την Αμερική, μπήκε και η Ελλάδα σιγά σιγά στο «χορό» των online dating. Και τώρα, ήρθε η στιγμή να γνωρίσει έναν ακόμη νέο τρόπο: τις κοινωνικές εδηλώσεις για singles.

Μετά από 11 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Αγγλία και την Ιρλανδία, το «When the music stops» έφτασε στην Ελλάδα πριν μερικούς μήνες. Στόχος του; Να διοργανώνει «Events for Singles», ανοικτές καθημερινές εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχουν μόνο ελεύθεροι.

«Στην Ευρώπη και στην Αμερική οι Singles αυξάνονται με πολύ μεγάλο ρυθμό, είναι πλέον περίπου 30% του πληθυσμού. Αυτό αποδίδεται στις νέες μορφές οργάνωσης της κοινωνίας και της οικογένειας. Η ανάγκη τους για νέες κοινωνικές σχέσεις και γνωριμίες καλύπτεται εδώ και πολλά χρόνια από ένα θεσμό που ονομάζεται Events for Singles. Εκδηλώσεις γύρω από ένα θέμα, όπως Cocktail Party, ή Dinner Party, είναι events που οι Singles συμμετέχουν και γνωρίζονται μεταξύ τους, σε χώρους καθημερινούς, σε ένα Cocktail Bar, σε ένα Wine Bar, σε ένα Restaurant», μας λέει η κα Μαρούλα Μπασιαδήμα, Διευθύντρια Marketing και Events του WhentheMusicStops.

«Από το Νοέμβριο η εταιρεία μας προσφέρει Events για Singles και στην Αθήνα, με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή ανδρών και γυναικών που είναι Singles. Διαλέγουμε καθημερινά μαγαζιά, Wine Bars, Clubs, ακόμα και ταβέρνες και εκεί διοργανώνουμε απλές, αλλά κεφάτες εκδηλώσεις, όπου φέρνουμε τους συμμετέχοντες Singles και τους βοηθούμε να γνωριστούν μεταξύ τους, την ώρα που τους παρουσιάζουμε έναν παραγωγό κρασιού, ή που τους μαθαίνουμε να φτιάχνουν το αγαπημένο τους Cocktail σε μεγάλα ποιοτικά μαγαζιά της Αθήνας.»

Όσοι είστε ελεύθεροι, ετοιμαστείτε γιατί την Τετάρτη 9 και την Πέμπτη 10 Απριλίου το βράδυ, έρχονται τα «Μαθήματα Cocktail», ενώ στις 30 Απριλίου μπορείτε να απολαύσετε το «Greek Dinner», ένα δείπνο με ελληνική μουσική.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέφτείτε την επίσημη σελίδα του «When The Music Stops»

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice