Είσαι Single; Επιστροφή στην παράδοση!

Οι γνωριμίες πρόσωπο με πρόσωπο είναι αναντικατάστατες

Συγκριτικά με τις προηγούμενες δεκαετίες, διανύουμε μια εποχή όπου ο αριθμός των ελεύθερων σε όλες τις Δυτικές χώρες, όπως και στην Ελλάδα, αυξάνεται διαρκώς. Γεγονός που αποδίδεται στο σύγχρονο τρόπο ζωής και οργάνωσης της κοινωνίας μας. Γι’ αυτό ίσως στρέφονται περισσότερο στο online dating, στα likes, και τα friend requests. Κι όμως, η απάντηση στο φαινόμενο αυτό, φαίνεται πως είναι η επιστροφή στην παράδοση, δηλαδή οι γνωριμίες πρόσωπο με πρόσωπο. Ο καλύτερος τρόπος; Τα «Events για Singles», που φέρνει το When the Music Stops στην Αθήνα.

«Τα Events για Singles είναι ο μοντέρνος τρόπος για να δώσουμε στους Singles μία παραδοσιακή, επιτυχημένη φόρμουλα για να γνωρίσουν άλλους Singles: τη γνωριμία πρόσωπο με πρόσωπο. Τίποτα δε μπορεί να υποκαταστήσει μια γνωριμία πρόσωπο με πρόσωπο. Για το σκοπό αυτό, διαλέγουμε καθημερινά μαγαζιά, Wine Bars, Clubs, Ταβέρνες και διοργανώνουμε απλές, αλλά κεφάτες εκδηλώσεις, όπου δημιουργούμε για τους συμμετέχοντες Singles ένα όμορφο περιβάλλον για να γνωριστούν μεταξύ τους. Δε ζητάμε καμία συνδρομή, αρκεί η εγγραφή και συμμετοχή σε κάθε εκδήλωση», μας λέει η κα Μαρούλα Μπασιαδήμα, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Εκδηλώσεων της εταιρείας When the Music Stops.

Ρωτήσαμε την κα Μπασιαδήμα αν η ελληνική κοινωνία και κουλτούρα είναι ώριμη να δεχθεί τέτοιο concept, ή αν το concept μπορεί να αποκτήσει την ίδια μαζική αποδοχή που έχει στην Αγγλία και την Ιρλανδία. «Από την εμπειρία μας στην Ελλάδα και στην Αγγλία διαπιστώνουμε ότι οι ανάγκες των ελεύθερων ανθρώπων για επικοινωνία και νέες παρέες είναι ίδιες, είτε στην Αγγλία που προσφέρουμε 50 εκδηλώσεις το μήνα, είτε στην Ελλάδα που προσφέρουμε πέντε έως οκτώ περίπου εκδηλώσεις μηνιαίως. Οι Άγγλοι συνάδελφοί μας έχουν εντυπωσιαστεί τόσο πολύ από τις ομοιότητες στη συμπεριφορά των Singles στην Αγγλία και στην Ελλάδα, ώστε σχεδιάζουν τώρα International Events για την Αθήνα και τα μεγάλα τουριστικά κέντρα, όπου Άγγλοι τουρίστες και Έλληνες θα μπορούν να συμμετέχουν από κοινού σε εκδηλώσεις.»

Μετά την τέλεια εκδήλωση «Μαθήματα Cocktail» που διασκέδασε και έφερε ένα βήμα πιο κοντά αμέτρητους singles, το WhenTheMusicStops διοργανώνει μία Rock βραδιά στις 23 Απριλίου και μία Latin βραδιά στις 24 Απριλίου. Για τους πιο παραδοσιακούς, υπάρχει το «Greek Dinner», στις 30 Απριλίου, ένα δείπνο με ελληνική μουσική.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί σύντομα θα δείτε εκδηλώσεις και σε άλλες ελληνικές πόλεις, αλλά και στην Κύπρο.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.whenthemusicstops.gr ή στο Facebook.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice