Τζένη Μελιτά
© Γιώργος Καράβας
Σχεσεις

Μίλα μου βρόμικα: Δεν μπορώ να κάνω σεξ αν δεν έχω πιει έστω λίγο

Γενικά, όταν έχω και αυτή τη ζάλη του ποτού, είμαι πολύ πιο χαλαρή και απελευθερωμένη

Μίλα μου βρώμικα reloaded με τη Τζένη Μελιτά: Δεν μπορώ να κάνω σεξ μαζί του, αν δεν έχω πιει λίγο. Όχι γιατί δεν μου το βγάζει, αλλά γιατί δεν νιώθω εγώ άνετα.

Φίλη μανεκέν, δεν ξέρω πού να απευθυνθώ γι’ αυτό το ζήτημα, βλέπω ότι έχεις βοηθήσει αρκετά άτομα, οπότε βρήκα το θάρρος και σου στέλνω! Έχω ξεκινήσει εδώ και κάποιους μήνες κάτι με έναν ο οποίος μου αρέσει αρκετά. Το θέμα μου, όμως, είναι ότι δεν μπορώ να κάνω σεξ μαζί του, αν δεν έχω πιει έστω και λίγο. Και όχι γιατί δεν μου το βγάζει, αλλά γιατί δεν νιώθω εγώ άνετα. Είτε γιατί νιώθω άβολα με το σώμα μου, είτε για να μην είμαι μαγκωμένη. Γενικά, όταν έχω και αυτή τη ζάλη του ποτού, είμαι πολύ πιο χαλαρή και απελευθερωμένη. Αυτό το πάθαινα και με άλλα άτομα, που είχα συνευρεθεί ερωτικά, αλλά αυτό θεωρώ ότι ήταν καθαρά, λόγω του ότι δεν μου έβγαζαν το σεξουαλικό υπό άλλες συνθήκες. Αυτά.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων! Σε φιλωωωώ! 

Αν δεν έστελνες στο μανεκέν, σε ποιον θα έστελνες;! Το λοιπόν, αρχικά να πω ότι δεν είσαι η μόνη. Την έχω ξανακούσει αυτή την ιστορία στο παρελθόν από αρκετές φίλες μου. Φίλες μου, που αισθάνονταν άβολα να σταθούν γυμνές είτε μπροστά σε έναν άντρα είτε ακόμη και μπροστά στον καθρέφτη τους. Φίλες μου, που ένιωθαν ντροπή να εξερευνήσουν και να χαϊδέψουν το σώμα τους. Φίλες μου, που έμαθαν να φοβούνται και όχι να απολαμβάνουν το σεξ. Η αλήθεια είναι ότι μας έχουν κατατρομοκρατήσει για το σεξ. Ειδικά τις γυναίκες. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Όσο όμως μεγαλώνουμε, όσο εξοικειωνόμαστε με τη σεξουαλικότητα και το σώμα μας, όσο ενημερωνόμαστε και συζητάμε με τις φίλες μας και με τον/τη γυναικολόγο μας –πίστεψέ με– ξεπερνιούνται οι ντροπές σχετικά με το σεξ και την απόλαυση. Εννοείται ότι ένα ποτό θα σε χαλαρώσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνεις και μπεκροκανάτα για να έρθεις σε οργασμό. Δεν το έχεις ανάγκη. Το ίδιο το σεξ θα σε απελευθερώσει, όχι το ποτό. 


Στείλε κι εσύ γράμμα στην Τζένη στο email info@athensvoice.gr με την ένδειξη «Μίλα μου βρώμικα» ή στο instagram: @melitajenny

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice