Μίλα βρώμικα στην Τζένη Μελιτά
© Γιώργος Καράβας
Σχεσεις

Μίλα μου βρόμικα: Χωρίσαμε λόγω απόστασης

Αλλά εκείνος θέλει να κρατάμε μια επαφή ώστε, αν μας βγει, να ξαναπροσπαθήσουμε όταν ευνοήσουν οι συνθήκες

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Χωρίσαμε λόγω απόστασης αλλά εκείνος με προσεγγίζει πάλι. Αξίζει μια ακόμη ευκαιρία;

Αγαπητή Τζένη, χώρισα πρόσφατα από μια σχέση λόγω απόστασης ειδικά τώρα στις συνθήκες της πανδημίας που το να βρεθούμε φαίνεται πως θα αργήσει πολύ, καθώς η απόσταση είναι μεγάλη μεταξύ μας και συνάμα υπάρχουν και άλλες υποχρεώσεις. Το πρόβλημα, βέβαια, είναι ότι ενώ εκείνος αποφάσισε ότι δεν αντέχει την κατάσταση και τα παράτησε, τώρα με προσεγγίζει δειλά-δειλά και λέει πως θέλει να κρατάμε μια επαφή, ώστε αν μας βγει να ξαναπροσπαθήσουμε, όταν ευνοήσουν οι συνθήκες. Κι εγώ απορώ. Αξίζει την ευκαιρία ή με αυτό το σκεπτικό που έχει μελλοντικά θα εγκαταλείψει πάλι τις προσπάθειες; Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Κάνουμε το ίδιο λάθος, αγαπημένη μου! Σκεφτόμαστε πάρα πολύ το μέλλον. Και δεν φτάνει, που το σκεφτόμαστε, αγχωνόμαστε για το τι θα γίνει «αν» και «όταν», αντί να χαιρόμαστε στιγμές στο εδώ και τώρα. Δυστυχώς, να μαντέψουμε από τώρα αν θα εγκαταλείψει και πάλι τις προσπάθειες στο μέλλον, δεν μπορούμε ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε η Ευαγγελία Τσάβδαρη. Το μέλλον είναι άγνωστο και μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Σου δίνει χαρά στο εδώ και τώρα το να κρατάς επαφή μαζί του; Σε εξυπηρετεί αυτή η κατάσταση; Ή προτιμάς να το αφήσεις πίσω σου και να προχωρήσεις; Αυτά δεν μπορώ να τα απαντήσω εγώ, ούτε η Ευαγγελία Τσάβδαρη, αλλά μπορείς σίγουρα εσύ. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice