Μίλα βρώμικα στην Τζένη Μελιτά
© Γιώργος Καράβας
Σχεσεις

Μίλα μου βρόμικα: Χωρίσαμε γιατί έχει οικογενειακά προβλήματα

Έχει απελπιστεί. Εγώ δεν θέλω να τον αφήσω μόνο σε αυτό που περνάει

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Χωρίσαμε γιατί εκείνος έχει οικογενειακά προβλήματα & έχουν πέσει όλα πάνω του αλλά εγώ θέλω να του συμπαρασταθώ

Γεια σου, Τζενάρααα μου! Ήμουν σε σχέση με κάποιον φουλ ερωτευμένη κι εγώ κι εκείνος. Ήμασταν τέλεια, άσχετα που δεν πολυβλεπόμασταν τώρα με την καραντίνα. Το αγόρι μου αντιμετωπίζει διαφορά θέματα με την οικογένειά του και ουσιαστικά έχουν πέσει όλα πάνω του. Εκείνος τρέχει για όλα, ενώ για αυτόν δεν νοιάζεται κανείς. Εγώ είμαι δίπλα του σε όλο αυτό, όμως αυτή η κατάσταση τον έχει πάρει από κάτω και έχει παραιτηθεί από όλα. Μου ζήτησε να χωρίσουμε, για να μην επηρεάζει και εμένα. Πιστεύει ότι αυτή η κατάσταση τον καταστρέφει και δεν θέλει να καταστρέψει και εμένα μαζί του. Θέλει να είναι μαζί μου, αλλά να είναι καλά, γεγονός αδύνατον αυτή τη στιγμή. Έχει απελπιστεί. Εγώ δεν θέλω να τον αφήσω μόνο σε αυτό που περνάει. Τον αγαπάω και προσπαθώ να του εξηγήσω ότι προβλήματα πάντα θα υπάρχουν, όμως δεν πρέπει να το βάζει κάτω και να καταστρέφει τη ζωή του. Θέλει να σκεφτεί τι θα κάνει. Δεν με αφήνει να είμαι δίπλα του για να με προστατεύσει και να μην ξεσπάει σε εμάς όλο αυτό. Τζένη, βρίσκομαι πραγματικά σε πολύ άσχημη θέση. Στενοχωριέμαι και για εκείνον και γιατί έληξε κάτι τόσο όμορφο. Αυτός προτιμά να είναι μόνος και να το περνάει όλο αυτό. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Βοήθησέ  με, σε παρακαλώ, το συντομότερο δυνατόν.

Στεναχωριέμαι. Είναι πολλές φορές που αυτά τα αδιέξοδα τα άτιμα πρέπει να τα καταπιείς αμάσητα. Έχω βρεθεί σε παρόμοια σχέση. Θυμάμαι, είχα δώσει την προσωπική μου μάχη με νύχια και με δόντια, μέχρι ο τότε σύντροφός μου να καταλάβει ότι εγώ θα έμενα στο πλευρό του, όσο κι αν εκείνος χτυπιόταν να χωρίσουμε για να με προστατέψει. Ήταν μια ψυχοφθόρα περίοδος για όλους μας. Δεν λέω ότι ο δικός σου φίλος θα πειστεί σώνει και ντε να ξαναείστε μαζί. Λέω, όμως, ότι στα δύσκολα οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας. Είτε είστε «ζευγάρι είτε όχι, εσύ θα είσαι δίπλα του. Ως φίλη, ως παρέα, ως μια βόλτα να ξεσκάσει. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice