Μίλα μου βρόμικα: Χαθήκαμε λόγω των περιστάσεων

Λόγω των μέτρων για τον COVID-19 δουλεύουμε εξ αποστάσεως, οπότε χάσαμε την καθημερινή επαφή που είχαμε

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Γνώρισα έναν συνάδελφο αλλά χάσαμε την καθημερινή επικοινωνία που είχαμε λόγω COVID-19 και τηλεργασίας

Τζένη μου, καλησπέρα!!! Σε συμπαθώ πολύ ως άτομο και για αυτό θα ήθελα να μου πεις μια γνώμη πάνω σε ένα θέμα που αντιμετωπίζω. Εδώ και λίγο καιρό έχω ξεκινήσει μια καινούργια δουλειά, στην οποία γνώρισα έναν συνάδελφο με τον οποίο αναπτύχθηκε ένα όμορφο φλερτ. Εγώ στην αρχή δεν ήμουν σίγουρη για το αν όντως ενδιαφέρεται και ήμουν επιφυλακτική λόγω εργασιακού χώρου. Μέχρι να καταλάβω ότι υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον, φτάσαμε στο σημείο να επικοινωνούμε μεν, αλλά λόγω των μέτρων για τον COVID-19 να δουλεύουμε εξ αποστάσεως, οπότε χάσαμε την καθημερινή επαφή που είχαμε. Πιστεύω ότι ήταν μια πολύ καλή γνωριμία, που χάθηκε οριστικά λόγω των περιστάσεων, πριν καλά-καλά αρχίσει.

Πρώτον, συγχαρητήρια για την καινούργια σου δουλειά! Είναι φανταστικό, που μέσα στη γενικότερη σαπίλα, εσύ κατάφερες να βρεις και δουλειά και φλερτ. Αυτό είναι διπλό τζακπότ. Έτσι για να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου και τη θετική πλευρά της υπόθεσης. Όσο γι’ αυτό το «χάθηκε οριστικά», σαν πολύ δραματικό μου ακούστηκε. Απ’ όσο ξέρω τα τηλεφωνήματα, τα sms και οι βιντεοκλήσεις επιτρέπονται ακόμη από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Εντάξει, μπορεί να μη βλέπεστε καθημερινά στο γραφείο, αλλά εφόσον υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον, γιατί να το εγκαταλείψετε, ωρέ παιδιά, πριν καλά-καλά αρχίσει; Για να ακούσω τα πληκτρολόγια και τα notifications να παίρνουν φωτιά!