Μίλα βρώμικα στην Τζένη Μελιτά
© Γιώργος Καράβας
Σχεσεις

Μίλα μου βρόμικα: Η αδερφή του έχει θέμα με τα περιουσιακά

Τα θέλει όλα γι’ αυτήν και τα παιδιά της

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Η αδερφή του φίλου μου έχει ένα θέμα με τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας

Αγαπημένο μου μανεκέν, ήθελα μέρες να σου γράψω και επιτέλους βρήκα το θάρρος! Είμαι σε σχέση 3 χρόνια τώρα, το αμόρε 27 και εγώ 22, γενικά τα πάμε τέλεια και πολύ σοβαρά μπορώ να πω. Το καλοκαίρι, που μας πέρασε, βαφτίσαμε μαζί το παιδί της αδερφής του, η αδερφή του πολύ καλή, δεν λέω, αλλά, ρε παιδί μου, έχει ένα θέμα με τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας! Τα θέλει όλα γι’ αυτήν και τα παιδιά της. Για να σου δώσω να καταλάβεις, έκανε το αμόρε μια αγορά με τον πατέρα του και αντί να ρωτήσει και να ενδιαφερθεί, με πήρε τηλέφωνο και άρχισε να με ρωτάει πόσο το αγοράσανε και γιατί και κάτι τέτοια. Γενικά, όταν είμαστε όλοι μαζί κάνει κουβέντες για την περιουσία και λέει αφού ο ένας θα πάρει αυτό, θα πάρω εγώ τα υπόλοιπα. Το αμόρε τα καταλαβαίνει αυτά και τα συζητάμε γενικότερα, αλλά θα ήθελα και μια άλλη γνώμη πιο σφαιρική, γιατί όλες αυτές τις φορές έρχομαι σε πολύ δύσκολη θέση! Θα περιμένω με χαρά την απάντησή σου και τις γνώμες άλλων μανεκέν!! Φιλιά πολλά και σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου.

Όταν λες το πάτε «πολύ σοβαρά», εσύ όντως το εννοείς. Αν μπήκατε ήδη στις περιουσιακές διενέξεις μεταξύ αδερφών, σημαίνει ότι είστε σχεδόν στο πτυχίο. Μη σου πω στο μεταπτυχιακό. Η αλήθεια είναι ότι τα αμόρε τα παίρνουμε αλά μπρατσέτα με τα ενδοοικογενειακά τους ζητηματάκια. Ή ζητηματάρες. Αναλόγως την περίπτωση. Όπως κι εκείνα, εμάς. Διότι, απ’ όσο δύναμαι να γνωρίζω, «τέλεια οικογένεια» δεν υπάρχει. Άλλοι θα έχουν θεματάκια με τη μαμά, άλλοι με τον μπαμπά, άλλοι με τα αδέρφια, άλλοι με όλο το σόι. Όλο και κάτι θα παίζει παντού. Από την άλλη, πιστεύω ότι εφόσον λες ότι έρχεσαι σε δύσκολη θέση, καλό θα ήταν να θέσεις τα όριά σου στις συζητήσεις με την αδερφή του. Να ξεκαθαρίσεις, δηλαδή, ότι εσύ δεν θέλεις να εμπλέκεσαι και ότι είναι ένα δικό τους προσωπικό θέμα για να λύσουν. Που όντως είναι ένα δικό τους προσωπικό θέμα για να λύσουν.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice