©Γιώργος Καράβας
©Γιώργος Καράβας
Σχεσεις

Μίλα μου βρόμικα: Είμαι 18, δεν έχω κάνει σοβαρή σχέση ακόμα

Κάναμε απλά ό,τι κάναμε, έφυγε φαντάρος, αλλά μιλάμε ακόμη κάθε μέρα

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Είμαι 18 χρόνων,δεν έχω κάνει σοβαρή σχέση ακόμα. Κάναμε απλά ό,τι κάναμε, έφυγε φαντάρος, αλλά μιλάμε κάθε μέρα.

Εγώ, μανεκέν μου, είμαι 18 χρόνων! Δεν έχω κάνει σοβαρή σχέση ακόμα! Πριν ένα μήνα, λοιπόν, γνώρισα ένα παιδί Μιλούσαμε και είδα ότι έχουμε πολλά κοινά. Όλα ωραία και καλά, αλλά στο δεύτερο ραντεβού μού λέει πως φεύγει φαντάρος και δεν θέλει σχέση, γιατί δεν μπορεί να νιώθει ότι κάτι αφήνει πίσω του. Τελοσπάντων, κάναμε απλά ό,τι κάναμε, έφυγε φαντάρος, αλλά μιλάμε ακόμη κάθε μέρα, ενώ μου είχε πει πως δεν θα μιλάμε τόσο πολύ. Αυτός, λοιπόν, αφού μιλάμε κάθε μέρα, έχει αλλάξει συμπεριφορά. Έχει γίνει γλυκός, τρυφερός, ό,τι ονειρευόμουν να γίνει. Όμως, δεν ξέρω αν το πάει για σχέση. Πετάει υπονοούμενα πού και πού, αλλά δεν καταλαβαίνω. Επίσης, έχει μιλήσει στους φίλους του για εμένα και πόσο ωραία περνούσαμε μαζί! Μάλιστα, όταν δεν του στέλνω για μερικές μέρες, με παίρνει τηλέφωνο και μου κάνει τύπου σκηνή ότι τον ξέχασα κλπ. Εγώ τον θέλω, φυσικά! Εσύ από την πλευρά σου πώς το βλέπεις το πράγμα; 

Εδώ ζευγάρια, που όχι απλά το πάνε για σχέση, αλλά είναι σε σχέση, δεν ξέρεις αν θα τους τη βιδώσει αύριο να είναι μαζί ή να μην είναι. Το αύριο είναι άγνωστο. Πού ξέρεις, μπορεί κι εσύ σε 3-4 μήνες να κουραστείς να τον περιμένεις. Προς το παρόν, αφού τον θέλεις, ζήσ’ το!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice