Τζένη Μελιτά
© Γιώργος Καράβας
Σχεσεις

Μίλα μου βρόμικα: Μπορεί να υπάρξει σχέση από απόσταση;

Δεν μπορώ να τον ακολουθήσω, δεν μπορώ να αφήσω όλους μου τους ανθρώπους, την πολύ καλή δουλειά μου για ένα αβέβαιο μέλλον εκεί

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Πώς μπορεί να λειτουργήσει μια σχέση από απόσταση

Μπορεί να υπάρξει σχέση από απόσταση; Μετά από 9 χρόνια σχέσης (πλέον 29 ετών), φεύγει για το νησί του προκειμένου να δουλέψει, επειδή δεν βρίσκει τίποτα στην Αθήνα. Δεν μπορώ να τον ακολουθήσω, δεν μπορώ να αφήσω όλους μου τους ανθρώπους, την πολύ καλή δουλειά μου για ένα αβέβαιο μέλλον εκεί. Ειδικά με όλα τα γεγονότα που ζούμε. Αυτό είναι το θέμα μου. Έχω δει ότι γράφεις καταπληκτικά και οι σχέσεις από απόσταση είναι ένα θέμα. Αν θες να σχολιάσεις ή να γράψεις κάτι για αυτό θα ήταν τέλειο. Ευχαριστώ! 

Το κοπλιμάν το κρατώ και κοκκινίζω. Τα πάντα μπορούν να υπάρξουν. Σχέση από απόσταση, σχέση μεταξύ 3, 4 και παραπάνω ανθρώπων (ιδιοκτήτης γκαράζ των Αθηνών μού εξιστορεί καθημερινά τις ταραχώδεις εξελίξεις μιας τέτοιας σχέσης, αλλά αυτή είναι μια ιστορία για άλλη φορά), εδώ η άλλη παντρεύτηκε γέφυρα (true story, ψάξ’ το). Το θέμα είναι αν πιστεύεις εσύ ότι μπορείς να το κάνεις. Μπορείς να το ζήσεις, περνώντας την εβδομάδα σου εδώ και κάθε ΣΚ (ή κάθε δεύτερο) στο νησί; Εντωμεταξύ, άλλο ο Άης Στράτης, άλλο η Αίγινα. Μόνο ένα μπορεί είναι αυτό για το οποίο πρέπει να αποφασίσεις. Αν μπορείς να φανταστείς, να μη μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου με τον άνθρωπο, που θα πάει στο νησί. Και δεν υπάρχει καμία ντροπή σε όποια απόφαση κι αν πάρεις, γιατί μετά από 9 χρόνια σχέσης και οι δύο ξέρετε, αν θέλετε πραγματικά να ζήσετε έτσι ή όχι.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice