Μίλα βρώμικα στην Τζένη Μελιτά
© Γιώργος Καράβας
Σχεσεις

Μίλα μου βρόμικα: Ήταν αρκετά θερμός, αλλά δεν μου ξαναέστειλε

Τι κάνω; Τον ξεχνάω; Ξαναστέλνω; Ή περιμένω; Εγώ Καρκίνος, αυτός Ιχθύς.

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Γνωριστήκαμε πριν 4 χρόνια, ξαναβρεθήκαμε φέτος αλλά δεν στέλνει ένα μήνυμα

Αγαπητό μανεκέν της καρδιάς μας, έχω έναν προβληματισμό που θα σου τον περιγράψω σύντομα και θέλω τη συμβουλή σου. Γνωριστήκαμε πριν 4 χρόνια σε κάτι διακοπές... Μιλήσαμε φέτος μετά από 4 χρόνια. Γενικά, εκείνος αρκετά θερμός, αλλά έλα που δεν ξαναέστειλε. Με έβαλε στους στενούς, αλλά δεν έλαβα κανένα μήνυμα έκτοτε. Έστειλα εγώ! Αυτός και πάλι αρκετά θερμός. Τι κάνω; Τον ξεχνάω; Ξαναστέλνω; Ή περιμένω; Εγώ Καρκίνος, αυτός Ιχθύς.

Ετούτη την ώρα τη στιγμή, μου έσκασε η απόλυτη ιδέα. Σύμπραξη «Cosmic Telegram» και Zarastro με «Μίλα μου βρόμικα» και Μανεκέν Τζένη. Μα, το φαντάζεστε τι έχει να γίνει; Το απόλυτο 2 σε 1. Σαμπουάν και μαλακτικό μαζί. Διότι, φίλη μου, αν περίμενες από μένα να σου δώσω απάντηση στο ταίριασμα «καρκίνος με ιχθύς», σώθηκες. Το μόνο που μπορώ να πω εγώ με σιγουριά, είναι το πιο απλό και το πιο προφανές. Όταν κάποιος ψήνεται, αργά ή γρήγορα θα κάνει την κίνησή του. Όπως πολύ ωραία και ξάστερα την έκανες εσύ. Κι αν γουστάρεις, δηλαδή, να την ξανακάνεις. Σιγά μη σκάσουμε. Καλοκαιράκι έρχεται! Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice