Μίλα μου βρόμικα: Αν τα ξαναβρούμε, οι δικοί μας θα εναντιωθούν

Ξέρουν ότι είχαμε πολλούς καβγάδες και έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Είμαστε μαζί 6 χρόνια, συγκατοικούμε, τσακωνόμασταν κι έφυγα. Αν τα ξαναβρούμε, δεν θα συμφωνήσουν οι δικοί μας.

Μανεκέν Τζένη! Μακάρι να με βοηθήσεις να λύσω το πρόβλημά μου, γιατί είμαι πολύ μπερδεμένη. Είμαι 6 χρόνια σε σχέση με ένα παιδί. Τα 3 χρόνια συγκατοικούμε, όμως εδώ και ένα χρόνο έχουμε σοβαρά προβλήματα. Είμαι 2 χρόνια άνεργη, αντιμετώπισα την απώλεια του αδερφού μου άσχημα. Δεν μπορώ να πω, ο σύντροφός μου ήταν πάντα δίπλα μου σε όλα. Εγώ όμως άλλαξα, γκρίνιαζα πιο πολύ, είχα πολλά νεύρα, δεν ήθελα να πηγαίνω στους δικούς του, γιατί είχα διάφορα θέματα με τον πατέρα του. Έκανε υπομονή, αλλά είχαμε αρκετούς καβγάδες με αποτέλεσμα να ανακατευτούν και οι γονείς μας. Το τελευταίο δίμηνο απομακρυνθήκαμε αρκετά. Έφυγα για ένα διάστημα στο πατρικό μου, ώστε να σκεφτούμε, αλλά όταν ξαναγύρισα πάλι τα ίδια, πάλι καβγάδες. Του ζήτησα να σκεφτεί και εκείνος να δούμε αν μπορούμε να το λήξουμε ήρεμα ή να βρούμε λύσεις στα προβλήματά μας. Το δέχτηκε, αλλά φοβάμαι ότι αν τα ξαναβρούμε, οι δικοί μας μπορεί να εναντιωθούν, ξέροντας πλέον ότι είχαμε πολλούς καβγάδες και είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Εσύ τι λες;

Αγαπητή μου φίλη, δεν πέρασες και λίγα το τελευταίο διάστημα. Σου συνέβησαν γεγονότα από αυτά που μας σημαδεύουν και μας αλλάζουν ως ανθρώπους, συν την επιβαρυντική συνθήκη της πανδημίας. Σε αυτό σου το δύσκολο ταξίδι ήταν δώρο να έχεις ένα σύντροφο με δύναμη και κατανόηση στο πλευρό σου. Από εκεί και πέρα, δεν πιστεύω οι δικοί σου ή δικοί του να ζουν σε κάποιο μαγικό ροζ σύννεφο, όπου οι σύντροφοι δεν τσακώνονται ποτέ και όλα κυλούν σαν διαφήμιση μαργαρίνης; Είτε προχωρήσεις με αυτόν τον άνθρωπο, είτε σταματήσετε να είστε μαζί και μείνεις με τους γονείς σου, άφησε απ’ έξω τα σχόλια των τρίτων, που μπορεί να σου χαλάσουν την κάθε νέα προσπάθειά σου. Σε κάθε περίπτωση, δώσε στον εαυτό σου τον χρόνο που έχει ανάγκη να συνέλθει από τις αλλαγές και που δεν έχει πάρει ακόμα. Το μεγαλύτερο δώρο, που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου, άλλωστε, είναι ο χρόνος. Χρόνος και να σε πάρεις μια τεράστια αγκαλιά. Και στις γκρίνιες σου και στα νεύρα σου και στα κλάματά σου και σε όλα σου. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice