Μίλα μου βρόμικα: Μου έχουν προτείνει dating apps αλλά δεν θέλω

Φταίω εγώ, που είμαι ακόμα ρομαντική;

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Μου έχουν προτείνει dating apps αλλά δε θέλω να τα χρησιμοποιήσω. Φταίω εγώ, που είμαι ακόμα ρομαντική;

Είμαι και εγώ 24 και δεν έχω κάνει σχέση μέχρι στιγμής και ορισμένοι φίλοι μου έχουν προτείνει την επιλογή των dating apps. Εγώ, όμως, δεν θέλω να τα χρησιμοποιήσω. Φταίω εγώ, που είμαι ακόμα ρομαντική και θεωρώ πως δεν είναι μονόδρομος για να γνωρίσεις κάποιον; Ποια είναι η γνώμη σου και τι μου προτείνεις να κάνω; Σ’ ευχαριστώ εκ των προτέρων. 
-helpless romantic

Σε καταλαβαίνω, φίλη μου ρομαντικούλα. Βέβαια, μπορεί τα dating apps να ξεκίνησαν κάπως παρεξηγημένα στην Ελλάδα, όμως –απ’ ό,τι ακούω– στον καιρό του άτιμου του κορωνοϊού έγινε δουλίτσα μέσα από αυτά. Ωστόσο (και το τονίζω), αν δεν βλέπεις τον εαυτό σου σε αυτό, γιατί η σκέψη και μόνο της φωτογραφίας σου με το όνομα σου και την ηλικία σου από κάτω σε ξενερώνει, μην ακούς κανέναν. Δεν σε αναγκάζει κανείς να ενταχθείς σε αυτή τη φάση. Σκέψου και τους υπόλοιπους ρομαντικούς, που τρέχουν ανέμελοι στα πάρκα και στις ακροθαλασσιές, μια συνήθεια που επίσης ενισχύθηκε στον καιρό του κόβιντ, και μη μασάς! Εμείς επιλέγουμε πώς θέλουμε να μας χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice