Καλοκαιρινή συναυλία και διάθεση για φλερτ

Tips για ξεφάντωμα και φλερτ μετά μουσικής

Το καλοκαίρι, οι συναυλίες και τα διάφορα φεστιβάλ μουσικής έχουν την τιμητική τους. Είτε στην Αθήνα, είτε σε κάποιο νησί όλο και κάπου θα σου δοθεί η ευκαιρία να τραγουδήσεις τα αγαπημένα σου τραγούδια και να χορέψεις με την ψυχή σου. Ιδανικός λόγος για φλερτ καθώς ο κόσμος πολύς, η αδρεναλίνη ανεβαίνει και τα κορμιά έρχονται πιο κοντά.

1) Ποτέ ανοιχτά παπούτσια σε συναυλίες γιατί ο κίνδυνος να ποδοπατηθείς είναι μεγάλος και γνωστός σε όλους τους φανς. Ούτε ψιλοτάκουνα γιατί σκοπός είναι να χορέψεις και να το ευχαριστηθείς. Ανάλογα το ύφος της συναυλίας προτίμησε Tom’s, Keds ή τα κλασικά αγαπημένα All Star. Θα σε κρατήσουν στιλάτη, σικ και πάνω απ’όλα χωρίς κάλους το επόμενο πρωί.

n


2) Dress code δεν υπάρχει, αλλά όλα γυρίζουν γύρω από τη μαγική λέξη: «Άνετο». Συναυλία είναι, όλο και σε κάποιο χορτάρι μπορεί να καθίσεις ή στο τσακίρ κέφι να σε ανεβάσει κάποιος στην πλάτη του για να βλέπεις καλύτερα. Για ευνόητους λόγους οι μίνι φούστες είναι επικίνδυνες. Λέμε ναι στα τζιν ή στα πολύχρωμα σορτσάκια όμως, συνδυασμένα με ελαφριά tops. (Είπαμε απαγορεύονται τα μίνι αλλά καλοκαίρι είναι, μη σκάσουμε κιόλας, λίγο πόδι επιβάλλεται να το βγάλουμε).

n


3) Και τα μαλλιά πρέπει να κινούνται σε άνετους ρυθμούς.  Διότι –αν είσαι μακρυμάλλα θα με καταλάβεις- δεν υπάρχει τίποτα πιο σπαστικό από το να πετάγονται ιδρωμένες τούφες από τα δικά σου μαλλιά στο μέτωπο, κάθε φορά που κουνάς το κεφάλι σου απ’το ξεσάλωμα. Πόσο μάλλον αν είναι μαλλιά αλλωνών… Ειδικά το καλοκαίρι, μια κοτσίδα ψαροκόκκαλο ή ένας επιμελώς ατιμέλητος κότσος συνδυάζεται πανεύκολα με τα πάντα και δίνει ένα δροσερό αποτέλεσμα.

n


4) Μακιγιάζ. Η ζέστη δε βοηθάει και το μόνο που δε θέλουμε είναι να λιώνει σιγά - σιγά το μακιγιάζ και να μοιάζουμε με κλόουν. Προτιμάμε ένα προϊόν που συνδυάζει ενυδάτωση και μέικ άπ και απορροφάται εύκολα από το δέρμα για να δημιουργήσουμε δυνατή βάση και να αποφύγουμε τις γυαλάδες. Ρούζ για υγιή όψη. Μια αδιάβροχη μάσκαρα και ένα λιπ γκλος στο χρώμα της επιλογής μας θα ολοκληρώσουν ένα νεανικό, φρέσκο αποτέλεσμα.

n


5) Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα πετύχει χωρίς ενυδάτωση. Johnson’s Baby Oil αμέσως μετά το μπάνιο για extra ενυδάτωση και λαμπερή, υγιή επιδερμίδα. Το χρησιμοποιούμε σε όλο το σώμα, έχει υπέροχο άρωμα και αν βάλουμε και το αποσμητικό μας θα γλιτώσουμε και τον άλλο κίνδυνο των συναυλιών: τη μασχαλίλα! Καλό συναυλιακό καλοκαίρι!

n