Μίλα βρώμικα στην Τζένη Μελιτά
© Γιώργος Καράβας
Σχεσεις

Μίλα μου βρόμικα: Είμαι 19 & δεν έχω προχωρήσει ακόμα σεξουαλικά

Δεν ξέρω πώς να χαλαρώσω, γιατί θέλω να συμβεί, απλά με αγχώνει αν όλα θα πάνε καλά κ.λπ.

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Είμαι 19 και δεν έχω προχωρήσει ακόμα σεξουαλικά, θέλω να συμβεί, απλά με αγχώνει αν όλα θα πάνε καλά

Τζένη, εγώ είμαι 19 και δεν έχω προχωρήσει ακόμα σεξουαλικά. Δεν έχω μετανιώσει γι’ αυτή την απόφαση, όμως, πλέον, κάθε φορά που γνωρίζω κάποιον αισθάνομαι άβολα να του πω ότι δεν έχω κάποια εμπειρία, καθώς ο ίδιος μπορεί να έχει μια εντελώς διαφορετική στάση. Νομίζω ότι αυτό πλέον έχει μεγεθυνθεί στο κεφάλι μου και αγχώνομαι πάρα πολύ κάθε φορά που πάει να γίνει και το διακόπτω. Δεν ξέρω πώς να χαλαρώσω, γιατί θέλω να συμβεί, απλά με αγχώνει αν όλα θα πάνε καλά κ.λπ.

«Θα συμβεί, όταν είναι η κατάλληλη στιγμή!» Πόσες χιλιάδες φορές το έχεις ακούσει αυτό; Θέλω, όμως, να σκεφτείς όλες εκείνες τις φορές που μπορεί να είχες την ευκαιρία να προχωρήσεις, αλλά το ένστικτό σου δεν σε άφησε, και να πεις ένα τεράστιο «μπράβο μου και πάμε παρακάτω!». Δεν είναι ένα κουτάκι, που πρέπει να βάλεις τικ με βιασύνη. Τώρα αρχίζεις να εξερευνάς τη σεξουαλικότητά σου. Χαλάρωσε σε αυτό το μαγικό ταξίδι. Εμπιστεύσου μόνο προσωπικότητες που σε εμπνέουν με τη στάση ζωής τους. Η συζήτηση με τη μαμά σου, επίσης, μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα. Και να είσαι σίγουρη πως σύντομα θα βρεις αυτό τον ωραίο τύπο, με τον οποίο θα νιώσεις ασφάλεια να προχωρήσεις, χωρίς μυστικά και χωρίς άγχος.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice