Τζένη Μελιτά
©Γιώργος Καράβας
Σχεσεις

Μίλα μου βρόμικα:1 χρόνο μαζί κι από σεξ 1 φορά τη βδομάδα και αν

Αν τύχουν δηλαδή διάφορα θέματα δουλειάς, υγείας, το μια φορά γίνεται μια φορά το μήνα!

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Είμαστε 1 χρόνο μαζί αλλά από σεξ 1 φορά τη βδομάδα και αν. Αν τύχουν θέματα δουλειάς, υγείας, 1 φορά το μήνα!

Τζένη μου, έχω πρόβλημα! Είμαστε 1 χρόνο μαζί, τα πάμε τέλεια, αλλά από σεξ μια φορά τη βδομάδα και αν. Αν τύχουν δηλαδή διάφορα θέματα δουλειάς, υγείας, το μια φορά γίνεται μια φορά το μήνα! Και είμαι 22, ρε Τζενάκι, και τον αγαπάω και δεν θέλω να χωρίσω, γιατί ξέρω ότι δεν είναι το παν το σεξ. Αλλά, δεν μπορώ, τον θέλω. Και, εντάξει, του κάνω διάφορα και όλο και τον βοηθάω, αλλά είναι κουρασμένος και δεν μπορεί, κάνει και δύσκολη δουλειά. 24/7 alert! Προσπαθώ, να τον καταλάβω, αλλά μερικές φορές είναι αδύνατον και θυμώνω και μαζί του και μαζί μου. Τι κάνω, ρε Τζενάρα;

Αχ, φανταστική μου 22χρονη! (Θα ήθελα λίγες παραπάνω λεπτομέρειες και για τον φίλο σου, βέβαια). Από τη μία, έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο για την ωριμότητα και την κατανόηση που δείχνεις στο σκληρό επάγγελμα του συντρόφου σου. Από την άλλη, επειδή ακριβώς είσαι πολύ μικρή και βράζει το αίμα σου, σας εφιστώ την προσοχή να αναλάβετε δράση. Συζητήστε ανοιχτά τις ανάγκες σου και τις ανάγκες του. Όλα είναι το παν, εφόσον έτσι το νιώθουμε, και η κατανόηση χρειάζεται να είναι αμοιβαία.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice