Μίλα μου βρόμικα: Παίζει κάτι, αλλά είναι παντρεμένος

Μου λέει πως δεν περνάει καλά και ότι σκέφτεται να χωρίσει, αλλά εγώ γίνομαι έξαλλη, όποτε τους πετυχαίνω μαζί.

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Ζούμε στην ίδια πολυκατοικία, παίζει κάτι εδώ και 5 μήνες, αλλά είναι παντρεμένος.Τι να κάνω;

Γεια σου Τζενάρα! Μπαίνω κατευθείαν στο ζουμί. Εγώ μένω στον πρώτο. Στον 4ο μένει ένας τύπος με τον οποίο παίζει κάτι. Και όταν λέω παίζει κάτι, εννοώ ότι ξεκινήσαμε σιγά-σιγά να μιλάμε στην είσοδο, στο γκαράζ, ξέρεις τώρα, όποτε πετύχαινε ο ένας τον άλλο. Και όλο αυτό εξελίχθηκε σε κάτι παραπάνω. Είναι 5 μήνες τώρα αυτή η κατάσταση. Το πρόβλημα είναι ότι ο τύπος είναι παντρεμένος. Νομίζω 6 χρόνια είναι μαζί με τη γυναίκα του. Πέφτει η άλλη και κοιμάται, μου στέλνει μήνυμα να κατέβει λίγο στο σπίτι μου. Φεύγει η άλλη το πρωί για δουλειά, μου λέει να πάμε για καφέ. Να πω ότι τους έχω ακούσει και εγώ και όλη η πολυκατοικία να τσακώνονται παρά πολλές φορές. Το έχουμε συζητήσει, μου λέει πως δεν περνάει καλά και ότι σκέφτεται να χωρίσει, αλλά εγώ γίνομαι έξαλλη, όποτε τους πετυχαίνω μαζί. Μου ’ρχεται καμία μέρα να ανέβω επάνω να τα πω όλα, ρε μανεκέν. 

Ψυχραιμία. Όχι! Μη! Δεν το συστήνω να δράσεις τόσο παρεμβατικά σε καμία περίπτωση. Πάμε να το πιάσουμε από την αρχή το θέμα. Όλα καλά, ρομαντικά και παιγνιώδη, μέχρι που διάβασα αυτό το «είναι παντρεμένος». Είναι ένα αρκετά  πολύπλοκο σχήμα με την επιβαρυντική περίσταση ότι ζείτε όοοοολοι μαζί στην ίδια πολυκατοικία. Και δεν μας νοιάζει να κρίνουμε ποιος είναι παντρεμένος και ποιος δεν είναι. Μας νοιάζει η ταλαίπα, που ενέχει όλο αυτό για σένα. Διότι αν μου ήσουν κυριλέ και συνειδητοποιημένη, να πω ok, αλλά απ’ ό,τι καταλαβαίνω θέλεις περισσότερα από αυτή τη σχέση και σε αυτή τη φάση δεν είναι μόνο στο γήπεδό σου η μπάλα. Το να μπουκάρεις, λοιπόν, ξαφνικά στο σπίτι τους και να τα ξεφουρνίσεις όλα, μόνο χειρότερα μπορεί να κάνει τα πράγματα και πίστεψέ με θα μετανιώνεις την ίδια στιγμή, που θα ακούς τον εαυτό σου να μιλάει στη γυναίκα του. Εκείνος χρειάζεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Το τονίζω! Στην περίπτωση, δε, που διαπιστώσεις πως ο τύπος θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, σου προτείνω να απομακρυνθείς από αυτή την τοξική κατάσταση. Από το να αποφεύγεις να βλέπεστε, μέχρι και τη μετακόμιση θα σκεφτόμουν στη θέση σου. Ακόμα και να χωρίσετε και να αφήσετε πίσω αυτή την κατάσταση, πάντα θα σε σκεπάζει η αύρα του σαν σύννεφο και θα σου διαταράσσουν την ιδιωτικότητα οι τσακωμοί τους.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice