Baby shower
© Kampus Production / Pexels
Σχεσεις

3 + 1 δώρα για τη μέλλουσα μαμά

Αν έχεις κάποια φίλη η οποία περιμένει μωρό και θες να της κάνεις κάποιο δώρο, εστίασε στο τι χρειάζεται η ίδια και όχι το μωρό της.

How are you mum: Προτείνουμε 4 δώρα που μπορείς να κάνεις σε μια έγκυο φίλη σου.

Τις εγκυούλες πάντα τις προσέχουμε, τις αγαπάμε και οφείλουμε να τις κανακεύουμε λίγο παραπάνω. Αν έχεις κάποια φίλη η οποία περιμένει μωρό και θες να της κάνεις κάποιο δώρο, συμβουλή μου είναι να εστιάσεις στο τι χρειάζεται η ίδια και όχι το μωρό της. Άλλωστε το μόνο σίγουρο είναι πως, όταν το μωρό γεννηθεί, το σπίτι θα γεμίσει με δεκάδες δώρα που όλα θα αφορούν το μωρό.

Παρακάτω θα βρεις μια λίστα με δώρα που μπορείς να κάνεις σε μια έγκυο φίλη σου και που σίγουρα θα τα λατρέψει:

1. Μία περιποίηση άκρων
Κλείσε ραντεβού στην έγκυο φίλη σου για μία περιποίηση άκρων. Ιδανικό δώρο για να αισθανθεί όμορφα και να χαλαρώσει. Εναλλακτικά, μπορείς να της κλείσεις ραντεβού για ένα χαλαρωτικό μασάζ ειδικά για εγκύους.

2. Ένα μαξιλάρι θηλασμού
Σωτήριο δώρο, ειδικά αν γνωρίζεις ότι δυσκολεύεται στον ύπνο. Το μαξιλάρι θηλασμού όταν είναι έγκυος το χρησιμοποιεί για να ξαπλώνει πιο άνετα, ενώ όταν γεννήσει μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να θηλάσει το μωρό της. 2 σε 1 δηλαδή!

3. Ένα βιβλίο που μιλάει για την περίοδο της εγκυμοσύνης
Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα αφήσει βιβλίο που να μην είχα διαβάσει, το οποίο περιέγραφε τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα μιας γυναίκας κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Κάθε έγκυος θα το λατρέψει.

4. Ένα ημερολόγιο εγκυμοσύνης
Χρήσιμο και πρακτικό δώρο, διότι ως γνωστόν η μνήμη μιας μέλλουσας μαμάς δεν είναι και στα καλύτερά της. Για να σημειώνει τα ραντεβού των υπερήχων της αλλά και όλες τις ερωτήσεις που θέλει να κάνει στον γιατρό της.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice