Η Τζένη Μελιτά
Η Τζένη Μελιτά
Σχεσεις

Μίλα μου βρόμικα: Έκανα σεξ με τον πιο ατσούμπαλο τύπο του κόσμου

«Έγινε ένα άτσαλο εφηβικό σεξ, παρότι είμαστε και δύο κοντά στην ηλικία των 30. Ωραίος γκόμενος κατά τα άλλα. Θέλει τώρα να ξαναβγούμε»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Έκανα σεξ με έναν τύπο που δεν ηξερε τι πάει να πει αλληλεπίδραση και δεν ασχολήθηκε καθόλου με εμένα

Αχ μανεκέν μου, σου γράφω εδώ, γιατί έχω ανάγκη να τα πω. Πολύ πρόσφατα, έτυχε να συνευρεθώ με τον πιο ατσούμπαλο τύπο του κόσμου. Δεν ήξερε καθόλου τι πάει να πει αλληλεπίδραση στο σεξ. Δεν έκανε ούτε τα στοιχειώδη προκαταρκτικά και εννοείται δεν ασχολήθηκε καθόλου με εμένα. Να μη στα πολυλογώ, έγινε ένα άτσαλο εφηβικό σεξ, παρότι είμαστε και δύο κοντά στην ηλικία των 30. Πρώτη φορά μού συνέβη κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ωραίος γκόμενος κατά τα άλλα. Θέλει τώρα να ξαναβγούμε.

Σε νιώθω ακόμα έκπληκτη με αυτό που έζησες. Δεν θα έπρεπε, φίλη. Το έχω ακούσει αρκετές φορές από αρκετές γυναίκες, πίστεψέ με. Δυστυχώς, υπάρχουν τύποι εκεί έξω που δεν έχουν την ελάχιστη γνώση ΚΑΙ όρεξη (το τονίζω και αυτό) πάνω στο θέμα. Και από τη μία, ναι, φταίει η έλλειψη σεξουαλικής ενημέρωσης για όλους μας από μικρή ηλικία, αλλά, από την άλλη, ψάξου και μόνος σου, βρε άνθρωπε. Ένα γκουγκλάρισμα δρόμος είναι. Αν, φυσικά, σε ενδιέφερε να συνεχίσεις να βλέπεις αυτόν τον άνθρωπο, θα μπορούσες να τον βάλεις κάτω –να μιλήσετε εννοώ– και να του τα πεις ένα χεράκι. Πάντα με ευγένεια, ξέρεις εσύ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice