Μίλα μου βρόμικα: Η συγκάτοικός μου κάνει πολλή φασαρία στο σεξ

«Κάνουν τόσο πολύ θόρυβο, που δεν μπορώ να κοιμηθώ ούτε με ωτοασπίδες»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Η συγκάτοικός μου απέκτησε αγόρι και κάνουν σεξ πάρα πολύ δυνατά και έχω χάσει τον ύπνο μου

Τζένη, αχ Τζένη! Μιας και η στήλη λέγεται «μίλα μου βρώμικα» δεν άντεξα να μη στο στείλω. Η κοπέλα που συγκατοικώ τον τελευταίο καιρό, απέκτησε αγόρι και κάνει κάτι το οποίο με φέρνει συνέχεια σε δύσκολη θέση. Κάνει σεξ πάρα πολύ δυνατά. Κάνουν τόσο πολύ θόρυβο, που δεν μπορώ να κοιμηθώ ούτε με ωτοασπίδες. Έχω να κοιμηθώ φυσιολογικά ένα μήνα και δοκίμασα μέχρι και να κοιμάμαι μόνο την ημέρα και να διαβάζω για τη σχολή μου τα βράδια, όμως, ούτε αυτό δούλεψε. Χαίρομαι γι’ αυτήν, αλλά έχω φτάσει στα όριά μου!

Φιλενάδα, μίλα της. Έχεις τα δίκια σου και έχει τα δίκια της. Αλλά όσο και να νιώθεις ότι γίνεσαι αδιάκριτη, το θέμα είναι ζωτικής σημασίας. Η συγκατοίκηση βασίζεται στον θεμελιώδη κανόνα των ορίων και του αλληλοσεβασμού. Μίλα της ευθέως. Όχι βρώμικα! Και ούτε καν να μπεις σε διαδικασίες να σκεφτείς πώς να της το πεις εμμέσως, με πλάγιους τρόπους για να το καταλάβει μόνη της. Αν δεν το αντιληφθεί τότε λυπάμαι, αλλά οι δρόμοι σας πρέπει να χωρίσουν. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice