Η Τζένη Μελιτά
Η Τζένη Μελιτά
Σχεσεις

Μίλα μου βρόμικα: Έξι χρόνια μετά δεν υπάρχει το ίδιο ενδιαφέρον

«Άρχισα κάθε μέρα να τον κυνηγάω για σεξ, σαν να ψάχνω την επιβεβαίωση της σχέσης μας και μου είπε ότι αυτό τον πιέζει»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Είμαστε μαζί 6 χρόνια, έχει αρχίσει να χάνεται το ερωτικό ενδιαφέρον της αρχής, είπαμε όμως να μην μας χαλάσει

Με το αγόρι μου είμαστε μαζί 6 χρόνια και συγκατοικούμε. Έχει αρχίσει να χάνεται το ερωτικό ενδιαφέρον που υπήρχε στην αρχή, υπάρχει όμως παρά πολλή αγάπη και το συζητήσαμε ανοιχτά το θέμα. Είπαμε πως δεν πρέπει να το αφήσουμε να μας χαλάσει, θα κάνουμε 2-3 πράγματα μέσα στη βδομάδα για να ξεχνιόμαστε απ’ το τρέξιμο και τις δουλειές. Ωστόσο, μέσα μου δημιουργήθηκε αμφιβολία, δεν είμαι αρκετά ωραία, αυτές που βλέπει στο Instagram, μήπως του αρέσουν πιο πολύ από εμένα; Πρέπει να γίνω έτσι; Και άρχισα κάθε μέρα να τον κυνηγάω για σεξ, σαν να ψάχνω την επιβεβαίωση της σχέσης μας. Xθες μου είπε ότι αυτό που κάνω κάθε μέρα τον πιέζει.  Άκου εκεί, τον πιέζω. Χαχαχαχα!

Αυτό που μου αρέσει σε αυτή τη στήλη είναι ότι στην πραγματικότητα, και μόνο που τα βγάζετε από μέσα σας και τα γράφετε σε ένα email ή σε ένα dm για να μου τα στείλετε, έχετε ήδη μισο-δώσει την απάντηση στον εαυτό σας. Ναι, μπορεί να ψάχνεις την επιβεβαίωση στη σχέση σας, την αυτοπεποίθησή σου, τα νέα δεδομένα στη ζωή σου και it’s ok. Έξι χρόνια δεν τα λες και λίγα, και έχετε κάθε δικαίωμα να περνάτε τη φάση σας ως ζευγάρι. Σας βγάζω το καπέλο, όμως, που έχετε την ωριμότητα να το συζητήσετε και να κάνετε πράγματα που θα σας τονώσουν και πάλι. Το μόνο που θα σε συμβούλευα εγώ να κάνεις, είναι θυμηθείς ξανά τους λόγους, τα ταλέντα, τη λάμψη σου, για να ερωτευτείς εσύ και πάλι την πάρτη σου. Μη συγκρίνεσαι και μη σε κρίνεις. Όλα τα άλλα θα κουμπώσουν νομοτελειακά.

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice