Μίλα μου βρόμικα: Δεν την αφήνει να έρθει στο bachelorette

«Η φίλη μας το παρουσιάζει σαν δική της απόφαση και ότι δε θέλει να τον στεναχωρήσει, όμως εμείς έχουμε ξενερώσει όλες»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Η κολλητή μας μας είπε ότι δεν την αφήνει το αγόρι της να έρθει στο bachelorette της κολλητής μας που παντρεύεται

Αχ, παντρεύω την κολλητή μου από το σχολείο το καλοκαίρι και όλα τα μανεκέν της τάξης αποφασίσαμε να κάνουμε ένα bachelorette, που θα μας μείνει αξέχαστο. Ενώ, λοιπόν, σαν σωστή κουμπάρα, έχω βρει όλα τα events και τις τοποθεσίες για ένα άψογο πάρτι όπως το έχει ζητήσει η «νυφούλα» μου, η άλλη κολλητή μας, μας ανακοίνωσε ότι δεν την αφήνει το αγόρι της να έρθει και ότι αυτό είναι απαράβατος όρος. Το πάρτι ξέχασα να σου πω θέλουμε να γίνει στη Μύκονο. Η φίλη μας το παρουσιάζει σαν δική της απόφαση και ότι δε θέλει να τον στεναχωρήσει, όμως εμείς έχουμε ξενερώσει όλες.

Μπορώ να καταλάβω την απογοήτευσή σας, γιατί ακόμα και από ένα τόσο κατά τα άλλα επιφανειακό ζήτημα αναδεικνύονται θέματα πατριαρχίας. Δεν είναι απλά ένας συμβιβασμός, αλλά μια ευθεία απαγόρευση προς τη φίλη σας να έχει την κοινωνική ζωή, που επιλέγει με τις φίλες της. Απ’ ότι μου λες τουλάχιστον. Εγώ, επειδή τα πήρα και λίγο τώρα στο κρανίο θα έλεγα να επιμείνετε στο αρχικό σας σχέδιο έτσι ακριβώς όπως το θέλετε και το έχετε ονειρευτεί. Ας ελπίσουμε πως η φίλη σας θα ταρακουνηθεί και θα δει ότι αυτό που της ζήτησε ο πολύ «δημοκρατικός» σύντροφός της είναι παράλογο, αντί να βολευτεί στην εξήγηση ότι η υποχώρησή της είναι μια λογική απάντηση στο να μην τον στεναχωρήσει.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice