Σχεσεις

Podcast Μαμά μου - Μαρία Πετρίδη | Θηλασμός: Βλέποντας και κάνοντας

Μαμά μου: H Μαρία Πετρίδη «βολτάρει» στον υπέροχο, γενναίο, παλαβό κι ενίοτε τρομακτικό, κόσμο της μητρότητας. Ακούστε το 3ο επεισόδιο με τίτλο «Θηλασμός: Βλέποντας και κάνοντας».

maria-petridi.jpg
Μαρία Πετρίδη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο podcast «Μαμά μου!» η Μαρία Πετρίδη μιλάει για τη μητρότητα, υπέροχη και τρομακτική ταυτόχρονα. Μια νέα κατάσταση που σε γεμίζει αγωνία, στρες, απίστευτη ευτυχία αλλά και μια τεράστια αίσθηση ευθύνης. Πώς θα προστατεύσεις το παιδί σου, πώς θα το βοηθήσεις να μεγαλώσει γερό;

Σε αυτή τη σειρά podcast, λοιπόν, η Μαρία Πετρίδη, πρώτη φορά μαμά, σκοπεύσει να λέει μόνο την αλήθεια, αυτήν που όλες οι μαμάδες ξέρουν αλλά δεν πολυσυζητάνε.... Καιρός δεν είναι;

Στα επεισόδια θα βολτάρουμε στον υπέροχο, γενναίο, παλαβό κι ενίοτε τρομακτικό, κόσμο της μητρότητας. Σε έναν κόσμο που δεν έχει μόνο αγκαλιές και αφράτα μαγουλάκια αλλά και λάθη και φοβίες και άγχη και νεύρα και αυτομαστίγωμα. Πολύ αυτομαστίγωμα. Και συνήθως άδικο... Γιατί όταν γεννιέται ένα μωρό μαζί του γεννιέται και μία μαμά κι αυτή η γέννα καμιά φορά είναι δυσκολότερη.

Είναι το μητρικό γάλα μαγικό φίλτρο; Τι συστατικά έχει κι οι επιστήμονες πίνουν κρασί στο όνομά του; Στην Ελλάδα οι μαμάδες θηλάζουν; Έχουν τα δίκια τους όσοι σοκάρονται όταν βλέπουν μια γυναίκα να θηλάζει δημοσίως; Κι οι γυναίκες που δεν θέλουν να θηλάσουν; Έχουν το δικαίωμα να στερησούν το μητρικό γάλα από το παιδί τους; (σπόιλερ αλέρτ: Ναι!!!). Στο 3ο επεισόδιο με τίτλο «Θηλασμός: Βλέποντας και κάνοντας» η Μαρία Πετρίδη μιλάει για την εμπειρία της με τη διαδικασία του θηλασμού και μοιράζεται απόψεις, αναμνήσεις και συμβουλές. Κοπιάστε.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ