Η Τζένη Μελιτά.
Η Τζένη Μελιτά.
Σχεσεις

Μίλα μου βρόμικα: Διστάζω γιατί φοβάμαι ότι θα είναι ξενέρωτος

«Είμαι σε μια περίοδο που το φιλοσοφώ το πράγμα πολύ»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Γνωρίσα έναν απλό και ευγενικό τύπο, διστάζω όμως ότι θα είναι ξενέρωτος και δεν είμαι καθόλου ενθουσιασμένη.

Μανεκέν μου, είμαι σε μια περίοδο που το φιλοσοφώ το πράγμα πολύ. Μόλις έφυγα από μια -ας πούμε- σχέση με έναν τύπο, ο οποίος ήταν έξυπνος με χιούμορ, αλλά φουλ εγωκεντρικός και επιφανειακός. Έναν μήνα μετά, έτυχε να γνωρίσω έναν άλλο τελείως διαφορετικό. Απλός, ευγενικός, χωρίς φρου φρου και περιτύλιγμα. Ωστόσο, εγώ διστάζω ότι θα είναι ξενέρωτος και δεν είμαι καθόλου ενθουσιασμένη. Ξέρω τι θέλω αλήθεια, απλά δεν γίνεται να τα έχω όλα;

«Μία απ’ όλα» ξέρω ότι μπορείς να βρεις σε σουβλάκι. Τώρα για γκόμενο, δεν το νομίζω. Σε κάτι όλοι υστερούμε. Κι εσύ, κι εγώ κι εκείνος. That’s life. Οπότε, μιας και το φιλοσοφείς το πράγμα, σκέψου κι αυτό. Επίσης, αν κατάλαβα καλά δεν ξέρεις ότι είναι ξενέρωτος, απλά το υποθέτεις. Θα σου πρότεινα να ξεκολλήσουμε από τις ταμπέλες, που βάζουμε στους ανθρώπους, και να τους αφήσουμε να μας εκπλήξουν. Να είσαι ο εαυτός σου, φυσική, να μην προσποιηθείς τίποτα και να μην προδικάζεις καταστάσεις. Δοκίμασέ το, αν σε ελκύει σε ένα πρώτο επίπεδο και σου αρέσει, άσ' το να κυλήσει και βλέπουμε. Εγώ εδώ είμαι για τις περαιτέρω εξελίξεις.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice