Η Τζένη Μελιτά.
Η Τζένη Μελιτά.
Σχεσεις

Μίλα μου βρόμικα: Λόγω Σαρακοστής δεν θέλει να κάνουμε σεξ

«Υπήρξαν πολλές στιγμές που ήρθαμε σε ερωτική επαφή με εκείνη να τρέχει γεμάτη τύψεις στον πνευματικό της να εξομολογηθεί»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Κατά την περίοδο της Σαρακοστής, μου είπε ότι δεν θέλει να κάνουμε σεξ για λόγους αποχής και νηστείας

Λοιπόν, θα μπω κατευθείαν στο θέμα, γιατί είναι αρκετά κουλό, δεν συμβαίνει σε πολλά νέα παιδιά και κάπως ντρέπομαι να το πω. Έχω σχέση με μια φανταστική κοπέλα, η οποία όμως τώρα, την περίοδο της Σαρακοστής, δεν θέλει να κάνουμε σεξ για λόγους αποχής και νηστείας. Εγώ συμφώνησα, όμως όπως ήταν φυσικό υπήρξαν πολλές στιγμές που ήρθαμε σε ερωτική επαφή με εκείνη να τρέχει γεμάτη τύψεις στον πνευματικό της να εξομολογηθεί. Έχω μπει σε μια ανόητη διαδικασία, που δεν ξέρω πώς να τη διαχειριστώ.

Καθόλου κουλό κι εγώ στη θέση σου δεν θα ήξερα πώς να το διαχειριστώ και τι να κάνω. Συμβαίνει, όμως, ίσως πιο συχνά απ’ όσο φαντάζεσαι. Μου έρχονται ήδη δύο περιπτώσεις στο μυαλό έτσι πρόχειρα. Είναι λογικό να έχεις πελαγώσει, λοιπόν. Η πίστη είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση για τον καθένα μας. Οπότε, από τη μία, πρέπει να σεβαστείς την κοπέλα σου και την πίστη της και από την άλλη έχεις να σεβαστείς και τις δικές σου επιθυμίες. Εν ολίγοις, είσαι από τις περιπτώσεις (ίσως η πρώτη!), που δεν ξέρω ακριβώς και τι να σου προτείνω. Συζήτησέ το και άμα βρείτε λύση, πες μου κι εμένα να ξέρω τι να λέω σε αντίστοιχες περιπτώσεις. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice