Σχεσεις

Podcast Μαμά μου - Μαρία Πετρίδη | Θηλασμός ΙΙ - The sequel: Τι θα έκανα αλλιώς

Μαμά μου: H Μαρία Πετρίδη «βολτάρει» στον υπέροχο, γενναίο, παλαβό κι ενίοτε τρομακτικό, κόσμο της μητρότητας. Ακούστε το 4ο επεισόδιο με τίτλο «Θηλασμός ΙΙ -The sequel: Τι θα έκανα αλλιώς».

Μαρία Πετρίδη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Μαρία Πετρίδη –πρώτη φορά μαμά– προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με αυτόν τον υπέροχο, απρόβλεπτο κι ενίοτε εντελώς τρομακτικό, τυφώνα που λέγεται μωρό. Στο podcast «Μαμά μου!» μιλάει για τα πρώτα της βήματα στον πλανήτη μητρότητα, για την έλλειψη βαρύτητας (και ύπνου) που φέρνει τούμπα τα πάντα στο συναισθηματικό οικοσύστημα μιας νέας μητέρας αλλά και για όλα αυτά τα σκοτεινά και δύσκολα που οι μαμάδες ξέρουν, ζούνε, υπομένουν αλλά δεν πολυσυζητάνε. 

Στο προηγούμενο επεισόδιο η Μαρία μίλησε για την εμπειρία της με τον θηλασμό. Σε αυτό, το 4ο επεισόδιο του podcast «Μαμά Μου» με τίτλο «Θηλασμός ΙΙ -The sequel: Τι θα έκανα αλλιώς», βάζει στο μικροσκόπιο τις επιλογές της και εξηγεί τι θα έκανε διαφορετικά αν ήξερε όλα αυτά που ξέρει τώρα. Επίσης αναφέρεται και στη «δυσφορία θηλασμού» (Nursing Aversion/Agitation), μία ορμονική καραμπόλα που μπορεί να ταλαιπωρήσει συναισθηματικά τις μαμάδες.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ