Μίλα μου βρόμικα: Η παιδική μου φίλη δεν μου μιλάει και έχει και δίκιο...

«Πρόκειται για παρεξήγηση, όμως η φίλη μου και η οικογένειά της πληγώθηκαν πολύ»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Η μαμά μου χρησιμοποίησε τα ονόματά μας σε ένα παιδικό βιβλίο & έγραψε ότι η φίλη μου σε όλη τη ζωή της με ζήλευε

Αγαπητό μανεκέν, η παιδική μου φίλη δεν μου μιλάει και έχει και δίκιο. Η μητέρα μου έγραψε πρόσφατα ένα παιδικό βιβλίο, στο οποίο βλακωδώς έγραψε τα πραγματικά ονόματα της κολλητής μου και τπ δικό μου. Να πω ότι τα ονόματα μας είναι πολύ χτυπητά και σπάνια. Στο βιβλίο, λοιπόν, έγραψε ότι η φίλη μου σε όλη τη ζωή της με ζήλευε και γενικά πώς η ζηλοφθονία δεν έχει θέση σε παιδικές φιλίες. Κάτι τέτοιο προφανώς δεν ισχύει όμως, η φίλη μου και η οικογένειά της πληγώθηκαν πολύ, και εγώ έχω εκνευριστεί με τη μάνα μου, που δεν μου ζήτησε καν την άδεια.

Τι να πω τώρα; Πραγματικά. Τόσα ονόματά στα λεξικά, στα δικά σας πήγε κι αυτή η μανούλα να κολλήσει; Δεν καταλάβαινε ότι θα σου δημιουργήσει όντως πρόβλημα στη φιλία σου και ότι θα υπάρξουν παρεξηγήσεις; Γιατί να σε βάλει σε τέτοια διαδικασία; Τη ρώτησες; Επίσης, θα μπορούσε να βάλει αυτό το υπέροχο «πρόσωπα και καταστάσεις δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» και να ξεμπερδέψει μια κι έξω. Από τη στιγμή που δεν ευθύνεσαι εσύ για αυτή την αλλόκοτη παρεξήγηση, θα σου έλεγα να παλέψεις για τη φιλία σας, διότι η φίλη σου λογικό είναι να νιώθει προσβεβλημένη.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice