ΣΚύλος τυλιγμένος με κουβέρτα κάθεται σε κρεβάτι
© Unsplash/ Matthew Henry
Σχεσεις

5 σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει

Οδηγός επιβίωσης για να μην έχεις εκπλήξεις

Dating: Τι να προσέξεις όταν βγαίνεις με κάποιον, οι ενδείξεις που δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτό το άτομο.

Το παρακάτω κείμενο επιχειρεί να αποτελέσει έναν οδηγό επιβίωσης, έναν μπούσουλα, λαϊκιστί, ότι κάτι δεν πάει καλά με το πρόσωπο με το οποίο βγαίνετε.

Ισχυρίζεται ότι δεν έχει σόσιαλ μίντια
Ναι, και λογικά έχει στη διάθεσή του μια στρατιά από ταχυδρομικά περιστέρια. Πιο πιθανό είναι να έχει βγει μόλις από ριάλιτι, να σας έχει δώσει ψεύτικο επίθετο και να σας δουλεύει ψιλό γαζί. Βγαλμένο από τη ζωή. Όχι τη δικιά μου, προς Θεού, ξέρετε, ενός  φίλου.

Σας κάνει σκηνή επειδή αργείτε να απαντήσετε στα μηνύματά του.
Μεγάλο red flag. Δείχνει πολλά για την ψυχοσύνθεσή του, κυρίως για την ψυχραιμία του. Τι εννοώ; Ότι γενικά είναι τόσο ψύχραιμος όσο και η παρουσία της Λιάνας Κανέλλη και της Βάσιας Τριφύλλη, ΜΑΖΙ, σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή. 

Αν σας κάνει συνέχεια ακριβά δωράκια.
Αν ξοδεύεται το πρόσωπο σε ακριβά δώρα, αυτό σημαίνει είτε ότι έχει κάνει στραβή, είτε ότι πολλές σπατάλες κάνει και θα καταλήξετε να τρώτε ταχίνι, μέλι και ριζογκοφρέτες, που κάλλιο δηλαδή να μην ξανανοίξετε το Νέτφλιξ και να διαβάζετε μόνο Κική Δημουλά.

Διαβάζει κανένα βιβλίο;
Όταν πάτε σπίτι του προσώπου για πρώτη φορά, μην κοιτάτε τα μάρμαρα και τα τετραγωνικά, σαν άλλοι προικοθήρες, δείτε αν έχει βιβλία. Εξηγεί πολλά. Στη μοναδική περίπτωση που το μοναδικό βιβλίο που έχει είναι κανένα της Μαλβίνας Κάραλη, αρχίστε να τρέχετε μακριά. Άμεσα. 

Δώρο βιβλίο με υπογράμμιση.
Αν σας κάνει δώρο αντίτυπο από το «Μονόγραμμα» του Ελύτη έχοντας υπογραμμίσει τον στίχο που λέει «Ποιος γυρεύει τον άλλο, ποιος φωνάζει – ακούς; Είμ’ εγώ που φωνάζω κι είμ’ εγώ που κλαίω, μ’ ακούς Σ΄αγαπώ, σ’ αγαπώ, μ’ ακούς» ή πάλι ένα αντίτυπο από τα «Σονέτα» του Σαίξπηρ έχοντας υπογραμμίσει από το σονέτο 18 τον στίχο που λέει «οι άνθρωποι όσο ζουν, το μάτι όσο αντικρίζει θα ζει το ποίημα αυτό ζωή να σου χαρίζει». Το πρώτο είναι ότι θέλει ΓΑΜΟ. Το άλλο είναι ότι πολλαπλασιάζονται οι πιθανότητες να σας μιλάει την ώρα της πράξης σαν να απευθύνεται στη Μαρία Πολυδούρη και αυτό είναι κάτι που δεν θέλετε με τίποτα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice