Μίλα μου βρόμικα: Μετά από πέντε χρόνια από τον επεισοδιακό μας χωρισμό, μου έκανε follow στο Instagram

«Τον είχα διαγράψει από παντού στα social, τον απέφευγα επισταμένα, μέχρι που κόψαμε επαφές εντελώς. Μετά το follow, θορυβήθηκα»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Πριν πέντε χρόνια είχα σχέση με ένα παιδί με το οποίο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και με ιδιαίτερο πολιτισμό και από τις δύο πλευρές, Τον διέγραψα από παντού στα social, ωστόσο προχθές μου έκανε αίτημα στο Instagram και θορυβήθηκα. 

Πριν πέντε χρόνια, είχα σχέση με ένα παιδί με το οποίο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και με ιδιαίτερο πολιτισμό και από τις δύο πλευρές. Από τη μία, εγώ στα τελευταία της σχέσης τα έφτιαξα με έναν άλλο τύπο, τον οποίο τότε τον είχα ερωτευτεί και απλά δεν γινόταν αλλιώς και, από την άλλη, μόλις το κατάλαβε αυτό η τότε σχέση μου, έκανε απαράδεκτα πράγματα. Είχαμε τσακωμούς και φωνές, έψαχνε κινητά, ξυπνούσα κι έβρισκα 15 αναπάντητες. Ένα δράμα! Ήταν μια περίοδος που ούτε θέλω να θυμάμαι. Τον διέγραψα από παντού στα social, τον απέφευγα επισταμένα, μέχρι που κόψαμε επαφές εντελώς. Από κοινούς φίλους έμαθα ότι κάνει σχολαστικές συνεδρίες με ψυχολόγο και ότι εδώ και δύο χρόνια έχει σχέση με μία πολύ καλή κοπέλα. Ωστόσο, προχθές μου έκανε αίτημα στο ίνσταγκραμ και θορυβήθηκα. Τι κάνω;        

Είναι λογικό να θορυβείσαι και να μην ξέρεις τι να κάνεις, γιατί φαντάζομαι όση προσωπική εξέλιξη κι αν έχει λάβει χώρα στον καθένα σας κι όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει, παραμένει μια ανοιχτή πληγή. Αν δεν σε ταλαιπωρεί εσένα ψυχικά, μπορείς να ξαναγίνετε φίλοι στα social, ειδικά αν αυτά που ανεβάζεις είναι πιο γενικά και δεν αφορούν το πού βρίσκεσαι και με ποιους. Αν, όμως, επήλθε ο ίδιος τρόμος με τότε, το ίδιο στρες, και ο φίλος μας αρχίσει να γίνεται ενοχλητικός και παρεμβατικός, θα σου έλεγα να ξεκόψεις με συνοπτικές διαδικασίες για να διατηρήσεις την ψυχική σου ηρεμία.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice