Μίλα μου βρόμικα: Είμαι ερωτευμένη με κάποιον που μου έχει ανατρέψει τα πάντα στο σεξ

«Δεν έχουμε κάνει ακόμα κανονικό σεξ μετά από 4 μήνες, που βγαίνουμε»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Είμαι ερωτευμένη με κάποιον που η ερωτική μας ζωή δεν είναι ξεκάθαρη, Μου έχει ανατρέψει όσα δεδομένα ήξερα για το σεξ και δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ. 

Τζένη, Τζένη, Τζένη, είμαι πολύ μπερδεμένη! Νομίζω πως είμαι ερωτευμένη με κάποιον που η ερωτική μας ζωή δεν είναι ξεκάθαρη. Μου έχει ανατρέψει όσα δεδομένα ήξερα για το σεξ και δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ. Για να καταλάβεις, δεν έχουμε κάνει ακόμα κανονικό σεξ μετά από 4 μήνες, που βγαίνουμε. Έχουμε κάνει πολλά άλλα, αλλά όχι σεξ. Είναι, όμως, πάρα πολύ δοτικός και περιποιητικός σε όλα τα άλλα, όπως σου λέω, που με κανέναν άλλον δεν μου έχει συμβεί να φτάνω σε τέτοια σημεία ηδονής τόσο γρήγορα. Δεν έχω απαντήσεις για το τι αισθάνομαι κι έχω χαωθεί.

Κάτσε λίγο, φίλη μου, να χαλαρώσουμε και να το σκεφτούμε, γιατί σίγουρα λόγος για να χαωθείς δεν βλέπω εγώ, τουλάχιστον, να υπάρχει. Δεν είναι μαγευτικό να ανακαλύπτεις τον έρωτα ξανά και ξανά μέσα από κάποια καινούργια εμπειρία; Άσε τα πράγματα να κυλήσουν και μη σε πιέζεις με ταμπέλες. Ο χρόνος θα σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις. Είναι το μόνο βέβαιο. Μιας και είναι δοτικός και φροντιστικός, δοκίμασε να του ανοιχτείς κι εσύ, για να συζητήσετε το κομμάτι του σεξ. Τι τον κρατάει πίσω και ότι είσαι εκεί, να μιλήσετε και να το βρείτε παρέα. Και περιμένω νέο email με τις εξελίξεις. Ξέρεις εσύ, info@athensvoice.gr!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice